Jude Law krijgt rol in nieuwe film Fantastic Beasts and where to find them
|

Jude Law krijgt rol in nieuwe film Fantastic Beasts and where to find them

Acteur Jude Law zal te zien zijn in het tweede deel van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Dit heeft Warner Bros kort geleden bekend gemaakt. De Britse acteur zal niemand minder dan Albus Perkamentus gaan vertolken.


Filmregisseur David Yates vertelt erg blij te zijn met Jude Law. "Hij is een zeer getalenteerde acteur en ik bewonder zijn werk. Ik vind het leuk dat ik nu de kans krijg om met hem te werken en ik weet zeker dat hij het goed zal doen als Perkamentus."  In het tweede deel van de Harry Potter spin-off zal Perkamentus te zien zijn voordat hij hoofd wordt van Zweinstein, de tovenaarsschool waar jaren later Harry en zijn vrienden verblijven.

J.K. Rowling, het meesterlijke brein achter de toverwereld van Harry Potter en Fantastic Beasts, heeft bevestigd dat Perkamentus homoseksueel is. Ook gaan er sterke geruchten dat Perkamentus verliefd zou zijn geweest op zijn vroegere vriend Geller Grindelwald, die vertolkt zal worden door Johnny Depp. Dat belooft een interessante samenwerking te worden tussen de twee woest aantrekkelijke acteurs. Hoe blij ben jij om Jude Law naast Johnny Depp te zien in deze prille maar spraakmakende relatie! 

Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 zal vanaf November 2018 te zien zijn in de bioscoop! 


Kijk hier de trailer van Fantastic beasts and Wher to Find Them! Ben je benieuwd hoe de acteurs van Harry Potter er nu uitzien, dan hebben we die hier voor je op een rijtje gezet en wist je trouwens dat Emma Watson de Harry Potter scenes verknoeide? Je ziet het hier!

Tags: