Komt er eindelijk een derde deel van The Princess Diaries?
|

Komt er eindelijk een derde deel van The Princess Diaries?

Er komt waarschijnlijk een derde deel van The Princess Diaries! De geruchten gaan al een hele tijd, maar lijken nu ein-de-lijk waarheid te worden.

In een interview met Entertainment Weekly vertelt Meg Chabot, de schrijver van de Princess Diaries-boeken, dat er een script ligt! Over de verhaallijn mag ze niet veel zeggen, maar de derde film zou wel afwijken van haar boeken.

Vervolg

Regisseur Garry Marshall had plannen had voor een vervolgfilm met Anne Hathaway (Mia Thermopolis in de films), maar overleed in 2016 aan de gevolgen van een longontsteking. Dit jaar vertelde actrice Julie Andrews (Queen Clarisse Renaldi) nog dat er gesproken werd over een derde deel en dat ze daar op hoopte. En, zo vertelde ze, Anne Hathaway wil het ook graag.

Maar wanneer die film eraan komt, is nog onbekend. Wel hebben veel andere acteurs uit de filmreeks al toegezegd mee te willen werken. Onder hen zijn Chris Pine, Mandy Moore en Heather Matarazzo, die Mia's beste vriendin Lilly speelde. 

De originele film The Princess Diaries ging zestien jaar geleden in première. The Princess Diaries 2: Royal Engagement kwam uit in 2004. Hoog tijd voor een nieuw deel, vinden wij! 

via GIPHY

Tags: