De cast van Back to the Future nu vergeleken met hun verouderde karakter in de film
|

De cast van Back to the Future nu vergeleken met hun verouderde karakter in de film

Vanavond zie je bij Net5 het tweede deel van de klassieker Back to the Future. De tweede film van Back to the Future is opgenomen in  het jaar 1989, maar speelt zich grotendeels af in het dan nog verre 2015. Inmiddels zijn we dat jaar voorbij en kunnen we zien of de make-up artiesten goed zaten met hun verouderde make-up!

Michael J. Fox (Marty)

Fox was in 1989 nog maar 28, maar moest afgebeeld worden als 47-jarige. Rechts zie je Fox in de film, op de linkerfoto is hij natuurlijk verouderd en is hij 56.

Lea Thompson (Lorraine)

Ten tijde van de opnames was Lea amper 24, maar moest ze 47 jaar lijken (rechterfoto). Op de linkerfoto is ze 56 en nog steeds een plaatje!

Christopher Lloyd (Doc)

Nutty professor Doc was tijdens de filmopnames in 1985 47 jaar, maar moest eruitzien als 71 (rechterfoto). Op de linkerfoto zie je Lloyd op 78-jarige leeftijd. Wij vinden het goed lijken, maar missen zijn typerende haar uit de film wel!

 

 

Crispin Glover (George)

Tijdens de opnames was Glover 21, maar hij moest een 47-jarige man voorstellen (rechterfoto's). Op de foto links is hij 53 jaar, zijn echte leeftijd.

Thomas F. Wilson (Biff)

 Wilson was tijdens de opnames 26 jaar. In de film moest de make-up hem 48 laten lijken (rechterfoto's). Op de linkerfoto zie je Wilson op zijn echte leeftijd, zonder make-up, als 58-jarige.

Elisabeth Sue (Jennifer)

 Op de rechterfoto zie je Elisabeth in de film. Ze was toen 26 jaar, maar met make-up moest ze 47 lijken. Op de linkerfoto is ze haarzelf op 53-jarige leeftijd.

Tags: