De cast van Everwood had een emotionele reünie
|

De cast van Everwood had een emotionele reünie

De acteurs uit Everwood hadden een reünie en daar werden wat traantjes gelaten. De cast kwam speciaal samen omdat het in september vijftien jaar geleden is dat de eerste aflevering werd uitgezonden in Amerika.

Het is inmiddels ook alweer tien jaar geleden dat de allerlaatste aflevering van de dramaserie is uitgezonden. Speciaal voor de TV Critics' Association zomertour namen de acteurs deel aan een panel om over de serie te praten. 

Everwood

Het familiedrama gaat over weduwe Andy Brown. Hij besluit van Manhattan naar Everwood, Colorado te verhuizen om een nieuw leven te beginnen met zijn kinderen Ephram en Delia. 

Chris Pratt

Alle belangrijke acteurs waren aanwezig, met uitzondering van Chris Pratt (Bright Abbott) en Sarah Drew (Hannah Rogers). Pratt is sinds zijn rol in de serie een veelgevraagd (film)acteur en Sarah Drew filmt op dit moment het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy.

Maar de belangrijkste sterren uit de serie, Emily VanCamp (Amy Abbott), Gregory Smith (Ephram Brown), en zijn tv-vader Treat Williams (Dr. Andrew "Andy" Brown), waren aanwezig.

 Emotioneel

Het gesprek nam een emotionele wending toen actrice Vivien Cardone (Delia Brown), tijdens het filmen slechts negen jaar, vertelde over de opnames. De serie werd opgenomen in de staat Utah en haar vader moest voor werk in New York blijven. Treat, haar tv-vader, is toen naar toegekomen. "Hij zei: 'Luister, ik weet dat het moeilijk voor je is. Je vader is weg en ik wil een deal met je maken. Mijn familie is hier ook niet. Laten we afspreken dat als jij belooft mijn tijdelijke dochter te zijn, ik je tijdelijke vader ben'", zo vertelt ze huilend.

Cardone en Williams vielen elkaar hierna in de armen en ook Williams hield het niet droog.

Reünie

Uiteraard werd aan de cast ook de vraag gesteld of er een vervolgserie komt. Hoewel ze allemaal aangeven mee te willen werken, zijn er helaas nog geen plannen om een reunie op te nemen. Maar: we blijven hopen!

Tags: