Deze vier series moet je gezien hebben!
|

Deze vier series moet je gezien hebben!

Het is dan wel zomer, maar het is nou niet het meest ideale weer om lekker in de zon te bakken of op een terras te zitten. Dat heeft ook zo z'n voordelen, want nu heb je wel een goed excuus om series te bingewatchen! Welke serie je dan moet kijken? Wij hebben vier Net5-series voor je op een rijtje gezet, die je gratis bij ons kan terugkijken. Fijne marathon gewenst! ;)

1. Meiden van de Herengracht

De serie Meiden van de Herengracht gaat over de vriendschap van drie jonge carrièrevrouwen in Amsterdam die het helemaal hebben gemaakt in de wereld van mode, tv en tijdschriften. Hun succes komt echter met een prijs... 

Nico Weesenbeek (Kim Pieters) is de hoofdredacteur van een succesvol tijdschrift, maar heeft een uitgeblust huwelijk en gevoelens voor een jonge fotograaf. Wendy Bergman (Fockeline Ouwerkerk) is een succesvol programmamaakster en workaholic, die een man heeft met een minderwaardigheidscomplex. Hannah Hamel (Sarah Chronis) is te zien als modeontwerper, verwikkeld in een liefdesaffaire met een miljardair. Smullen, deze serie!

De Meiden van de Herengracht terugkijken kan hier!

2. De mannen van dokter Anne

In de romantische en komische serie De mannen van dokter Anne staat de jonge arts Anne (Noortje Herlaar) centraal. Een week voordat ze in het huwelijksbootje stapt, betrapt ze haar verloofde met een ander. Haar wereld stort in en ze keert terug naar haar ouderlijk huis.

Haar vader biedt Anne een baan aan in het ziekenhuis waar hij zelf werkzaam is. Hier komt ze de crush uit haar jeugd tegen, maar ontmoet ze ook andere mannen… 

Kijk hier alle afleveringen van De mannen van dokter Anne terug!

3. Dagboek van een callgirl

Deze dramaserie gaat over het leven van de ogenschijnlijk normale jonge vrouw Anna Dekker (Sanne Langelaar), die in het geheim een dubbelleven leidt als callgirl Jolie.

 Haar privéleven en haar zakelijk leven zijn twee totaal verschillende werelden die regelmatig botsen.

Kijk alle afleveringen van Dagboek van een callgirl hier terug!

4. Bagels en Bubbels

De romantische comedy Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij volgt het onmogelijke liefdesverhaal van twee jonge mensen met een compleet ander leven. De beroemde Noa (Bracha van Doesburgh) en de eenvoudige Rick (Egbert-Jan Weeber) leren elkaar door een speling van het lot kennen.

Kan hun liefde haar jetsetleven, zijn bescheiden afkomst, hun exen en de media uiteindelijk overwinnen?

Kijk de hele serie Bagels & Bubbels hier terug!

Tags: