Dit zijn de 6 vrijgezellen mannen van Veel liefs uit Holland
|

Dit zijn de 6 vrijgezellen mannen van Veel liefs uit Holland

In het programma Veel liefs uit Holland gaan tien vrijgezelle expats, zowel mannen als vrouwen, op zoek naar de liefde van hun leven. We stellen de zes mannen vast aan je voor! 

Zie jij een van deze mannen wel zitten en heb je zin in een avontuur? Meld je dan hier aan!

1. Joep, Frankrijk

Joep is een jaar geleden vertrokken uit Nederland en voelt zich als een vis in het water in de Bourgogne.

Hij is begonnen met het opbouwen van een camping, en wel op een hele bijzondere plek...

Joep mist de Nederlandse vrouwen en zoekt iemand waar hij iets mee kan opbouwen.

Avontuurlijk, spontaan, ambitieus, sportief en natuurliefhebber omschrijven Joep als geen ander. 

2. Olivier, Oostenrijk

De sportieve Olivier is teamleider in de handel van agrarische oliezaden. Hij woont nog maar een jaar in Wenen, maar is van plan om daar lange tijd te blijven en in Oostenrijk een toekomst op te bouwen

Olivier mist iemand om zijn leven mee te delen. Olivier zoekt een Nederlandse vrouw, want die vindt hij knapper, grappiger en minder stijf dan de Oostenrijkse vrouwen.

Hij omschrijft zichzelf als positief, vastberaden, betrouwbaar, energiek en avontuurlijk.

 

 

3. Robert, Noorwegen

De vrolijke Robert is naar Noorwegen verhuisd om als partner bij een ingenieursbureau zijn Nederlandse kennis over waterbouw te delen met de Noren.

Robert gaat er regelmatig op uit met zijn vrienden. Stappen, skiën, en langlaufen zijn zijn grootste hobby. Wat hij nog mist in zijn leven is een avontuurlijke Hollandse vrouw.

Zijn liefdesleven mag wel weer wat opbloeien. Nederlandse dames zijn gewoon wat vrijer en kunnen beter een feestje bouwen. Precies waar Robert dol op is.

Robert omschrijft zichzelf als gepassioneerd, tweezijdig, geduldig, opgeruimd en positief.

 

 

4. Tom, Thailand

Deze ondernemer woont sinds december in Bangkok. Tom verkoopt in Zuid-Amerika en de Verenigde Staten insectwerende kleding voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen en kinderen.

Om deze businessman te veroveren moet een vrouw hard to get spelen. Als je Toms hart eenmaal veroverd hebt, is het een echte knuffelbeer.

Tom omschrijft zichzelf als ondernemend, impulsief, avontuurlijk, sociaal en vriendelijk.

 

 

5. William, Australie

Water, water en nog eens water, dat is waar het om draait in het leven van deze krullenbol. Zijn grote passie is de oceaan, als het even kan is William dan ook aan het surfen.

Om die reden is hij bijna veertien jaar geleden naar Australië verhuisd, waar hij kan genieten van de beste surfspots ter wereld.

Hij wil graag in dezelfde taal kunnen communiceren en een cultuur delen met zijn toekomstige vriendin, daarom is hij op zoek naar een Nederlandse liefde.

William omschrijft zichzelf als een harde werker, avonturier, sociaal, gastvrij en loyaal.

 

 

6. Joep, Kenia

Joep woont samen met zijn drie kinderen in het warme Nairobi in Kenia. Hij is in West-Afrika geboren als zoon van ontwikkelingswerkers. Affiniteit met een expatleven heeft hij dus niet van een vreemde.

In Kenia runt hij een bedrijf dat services verleend aan andere expats. Hij kan niet wachten om met zijn nieuwe vriendin en drie kinderen op safari te gaan.

Joep heeft niet een bepaald type, maar hij wil wel dat ze, net als hijzelf, Christelijk is.

Joep omschrijft zichzelf als vriendelijk, openhartig, eerlijk, gedreven en vrijgevig.

 

Tags: