Single dames opgelet: De Bachelor zoekt jou!
|

Single dames opgelet: De Bachelor zoekt jou!

Het meest romantische realityprogramma keert terug! Kan jij wel een leuke man in je leven gebruiken, maar ben je te druk om hem tegen te komen? Geef je dan op voor het nieuwe seizoen van De Bachelor!

De Bachelor

In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Wie dat is? Dat houden we nog even geheim. Maar geloof ons: hij is fantastisch! Door zijn drukke bestaan en baan die hem over de hele wereld stuurt, heeft De Bachelor zijn grote liefde nog niet gevonden. Maar daar helpen wij hem een handje bij. En jou ook!

Bij de start dienen zich 22 singles aan die net als hij klaar zijn voor echte liefde en precies die bijzondere, spannende en avontuurlijke man zoeken die bij hen past. Maar uiteindelijk past er maar een het best bij De Bachelor.

Zoek jij jouw droomman?

Ben jij een ambitieuze, onafhankelijke en avontuurlijke vrouw tussen de 22 en 35 jaar en op zoek naar de man van je dromen? Zoek dan niet langer verder en geef je op voor het nieuwe seizoen van De Bachelor! 


Tags: