UPDATE: Wilma & Jase
|

UPDATE: Wilma & Jase

Wilma en Jase staan centraal in alweer de derde aflevering van Grenzeloos Verliefd. Wilma emigreerde naar Amerika voor een liefde die ze pas nog voor het eerst had ontmoet. 


Hoe gaat het nu met het pas getrouwde stel in Texas? Je leest het hieronder!

Na de opnames van Grenzeloos Verliefd kregen we te maken met orkaan Harvey, na alle rust die ik dacht te hebben hier in Texas kwam complete chaos. Ons huis, net als zoveel andere hier, was compleet verwoest. Water stond tot middelhoogte op de straten en bijna alles in het huis wat op de grond stond of aanraakte is verwoest. We zijn inmiddels met de wederopbouw bezig. In tegenstelling tot Almere is dit om in te leven in plaats van achterlaten. Ondanks de ramp hebben we veel zin in de wederopbouw. Wellicht dat dat ook te maken heeft met het feit dat we sinds eind augustus niet thuis hebben kunnen wonen. Gelukkig hadden mijn lieve schoonouders ruimte voor ons, de katjes en de hond.

Het klinkt misschien vreemd, maar deze ramp heeft onze buurt zeker dichter bij elkaar gebracht. De saamhorigheid en op elkaar letten. Iedereen had dezelfde schade en verlies. Wanneer iedereen klaar is met herbouwen en oppakken van het dagelijks leven zullen we een buurt barbecue houden. Dit is iets waar ik heel erg naar uit kijk. Mijn aanvraag voor mijn green card is op dit moment in volle gang! Het heeft wat vertraging gehad vanwege Harvey maar man o man ik kan niet wachten tot ik weer kan werken! 

 

Image and video hosting by TinyPic     Image and video hosting by TinyPic

Voor ons waren de opnames van Grenzeloos Verliefd echt een top tijd! Niet alleen was mijn schoonmoeder gek op de cameraploeg, voor mij was en is het een perfecte aangelegenheid om mijn dierbaren te betrekken in mijn leven. Voor sommige van mijn dierbaren was het financieel of lichamelijk niet mogelijk mijn huwelijk bij te wonen en op deze manier zijn ze er toch een beetje bij. Ik ben ontzettend blij deze kans te hebben gehad want ook onze kinderen zullen dit later zien. Dus tja, wat is nou een mooier geschenk? Onze kindjes zullen zien wat we hebben moeten doen om bij elkaar te zijn en wat de beloning is voor hard werken. 


 

Image and video hosting by TinyPic

Tags: