NIEUW: DE NET5 APP

Vanaf NU vind je de gloednieuwe NET5 app in de store!

De Net5 app is flink op de schop gegaan en daarvoor hebben we goed geluisterd naar jullie feedback. De meest gewilde feature; jouw favoriete series en programma's van Net5 eerder- of terugkijken in de app. En daar waren wij het helemaal mee eens! En dat bovenop de gebruikelijke Tweetstreams bij ieder programma natuurlijk. 

Wat is er nieuw?

  • Niks meer missen
  • Eerder- en terugkijken waar jij maar wilt
  • Altijd de laatste en leukste clips
  • Exclusieve fragmenten van Doris, Grenzeloos Verliefd en meer
  • Urenlang napraten over McDreamy en de rest

Download hieronder de app:

iPhone / iPad
Download dan onze app in de App Store!

Android
Download dan de app via Google Play! 

FAQ

Waarom moet ik inloggen?
Om mee te kunnen doen met onze acties is het soms nodig dat je inlogt via Facebook of Twitter. Bij sommige acties is het nodig dat we meer gegevens van je krijgen zodat we de prijzen naar je toe kunnen sturen. Dit kan je aanvullen in het menu onder 'persoonlijke gegevens'. 

Hoe koppel ik mijn Twitter account?
Om te kunnen reageren op programma's is het nodig dat je je Twitter account koppelt met je telefoon/tablet. Bij iOS apparaten doe je dit bij het Instellingen menu bij het onderdeel Twitter. Als dit eenmaal gedaan is kan je het account koppelen aan de app.

Waarom kan ik niet alle programma's bekijken?
Afhankelijk van het apparaat waar je de app mee bezoekt zie je meer/minder content die je kan bekijken. Dit heeft te maken met de rechten vanuit de distributeurs waar we hun content op mogen tonen. 

Waarom kan ik de video's niet in het buitenland bekijken?
Helaas is het niet toegestaan om in het buitenland onze videocontent te tonen, dit heeft te maken met de rechten die wij vanuit distributeurs meekrijgen.