In Veel liefs uit Holland gaan tien Nederlandse expats, zowel mannen als vrouwen, die over de hele wereld verspreid wonen en werken, op zoek naar een Nederlandse geliefde die alles voor hen wil achterlaten om te emigreren naar het buitenland.

 

Gaat jouw hart van een van deze tien sneller kloppen? Geef je dan hier op!

 

In de eerste aflevering maken we kennis met de tien felbegeerde vrijgezellen. We geven alvast een kijkje in hun leven daar: wie zijn ze, wat doen ze en waar zijn ze naar op zoek?

 

In de afleveringen daarna zullen we je meenemen in de keuzes van de expat. Ze zullen de aanmeldingen ontvangen en hopelijk beginnen de eerste kriebels dan al te komen. De expat zal de tien leukste singles ontmoeten in Nederland tijdens group- en speeddate rondes. Maar vier potentiële liefdes worden uiteindelijk uitgenodigd naar het land van de expat...

 

Na deze logeerweek blijven er twee favorieten over. Zij keren samen met de expat terug naar Nederland, waar gedurende een week kennis gemaakt wordt met vrienden en familie. Na die week wordt duidelijk of de liefde is opgebloeid – en met wie – en of er wordt gedacht aan een heuse proefemigratie.

 

Benieuwd naar de expats? Kijk hier de special van Veel liefs uit Holland, waarin we kennis maken met de vrijgezelle expats!