Powered by Veronica Magazine

19:00
Hart van Nederland - Vroege editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
19:30
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets!

 • Realityprogramma
20:05
Shownieuws

Helemaal op de hoogte van het allerlaatste shownieuws! Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz- en entertainment.

 • Entertainmentnieuws
20:30
Elementary

De geniale Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Hij is eerder Schotland ontvlucht om in Amerika van zijn alcoholverslaving af te komen. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot buddy Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook een neusje voor speurwerk te hebben, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Als na een tijdje blijkt dat Watson allang niet meer door Holmes' vader betaald wordt, besluit hij haar als leerling aan te nemen. Als een ballerina vermoord wordt krijgt Holmes een kijkje in de professionele danswereld. Watson werkt alleen aan een ontvoeringszaak als ze wordt benaderd door een vriend van een dakloze oorlogsveteraan.

 • Misdaadserie
21:25
Elementary

De geniale Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Hij is eerder Schotland ontvlucht om in Amerika van zijn alcoholverslaving af te komen. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot buddy Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook een neusje voor speurwerk te hebben, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Als na een tijdje blijkt dat Watson allang niet meer door Holmes' vader betaald wordt, besluit hij haar als leerling aan te nemen. Holmes en Watson moeten samenwerken met Gareth Lestrade tijdens een onderzoek naar een bombardement. Gareth is een voormalig collega van Sherlock bij Scotland Yard en dit zorgt ervoor dat oude spanningen weer oplaaien.

 • Misdaadserie
22:30
Hart van Nederland - Late editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
22:50
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn!

 • Weerbericht
22:55
Shownieuws

Helemaal op de hoogte van het allerlaatste shownieuws! Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz- en entertainment.

 • Entertainmentnieuws
23:30
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen, de pioniers van onze tijd, zeggen hun huidige leven vaarwel. Eén jaar lang bouwen ze aan een compleet nieuw bestaan, een nieuwe gemeenschap, op een plek waar geen regels, geen wetten en geen machtsverhoudingen zijn en ze beginnen met bijna niets!

 • Realityprogramma
00:10
MasterChef Australië

Amateurkoks uit heel Australië gaan de strijd met elkaar aan en tonen hun kooktalenten aan juryleden Gary Mehigan, George Calombaris en Matt Preston. Deze kritische fijnproevers bepalen uiteindelijk wie zich mag uitroepen tot MasterChef van Australië.

 • Realityprogramma
04:05
Astrotv

Homeshopping programma

 • Astrologie
05:00
Loop: Hart van Nederland - Late editie

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:35
NCIS

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. Gibbs en zijn team dat het ontdekken in deze aflevering dat het lijk in het gietijzeren graf, het lijk van de vermiste sergeant is. Volgens Ducky is hij levend begrafen.

 • Misdaadserie
20:30
The Disappearance of Alice Creed FILM

Alice Creed (Gemma Arterton), een miljonairsdochter, wordt op klaarlichte dag ontvoerd  en ondergebracht in een afgelegen en geluidsdichte ruimte. Haar ontvoerders, de doodkalme Vic (Eddie Marsan) en zijn jongere kompaan Danny (Martin Compston), hebben een minutieus plan uitgewerkt. Maar Alice is niet van plan het perfecte slachtoffer te spelen. In een machtspel dat draait om hebzucht, schijnheiligheid en overwinning kan zelfs een ontvoering misleidend zijn.

 • Thriller
22:30
Kill Bill Vol. 1 FILM

Dan is het een complete nachtmerrie die The Bride (Uma Thurman) maar op een manier kan overleven: door wraak te nemen. Zodra ze vier jaar later uit de coma komt, gaat ze meteen aan de slag. Ze maakt een namenlijst van de vijf mensen die schuldig aan het bloedbad zijn en meldt zich bij de eerste met een heel groot en indrukwekkend zwaard.

 • Film
00:35
Achter gesloten deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering deelt Martijn een droom met zijn beste vriend Ruud en dat is om een internationaal topzwemmer te worden. Recentelijk heeft Martijn een ontwikkeling doorgemaakt die deze droom een stuk dichterbij brengt. Maar heeft Martijn dit allemaal op eigen kracht gedaan?

 • Scripted reality
01:30
Beschuldigd

Gedramatiseerde realityserie, waarin in elke aflevering een gezinslid wordt gevolgd dat vertelt over de situatie in het gezin, nadat één van de gezinsleden is beschuldigd van een misdrijf. Een man wordt verdacht van een crimineel dubbelleven, hoe gaat zijn vrouw hiermee om, hoe trekt zij haar conclusies en wat is de uitkomst van het onderzoek? Beschuldigd blijft tot de laatste minuut spannend, want pas aan het einde van elke aflevering wordt bekend gemaakt of de verdachte werkelijk schuldig is of niet. Beschuldigd is een scripted realityserie. Elke aflevering wordt er plotseling iemand binnen een gezin beschuldigd van een misdrijf. Van kleine tot zware delicten. Hoe gaan de verschillende gezinnen hier mee om?

 • Gedramatiseerde realityserie
02:25
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Interactief astrologisch programma
02:55
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:10
Two and a Half Men

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering drijft angst voor zwangerschap Charlie naar de dokter voor een sterilisatie.

 • Comedyserie
19:35
The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering wil Howard weer samen zijn met Bernadette. Sheldon en Raj gaan een gevecht aan op de universiteit.

 • Comedyserie
20:05
The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering realiseert Leonard zich dat hij de enige is zonder relatie, terwijl Sheldon zijn vriendin juist probeert kwijt te raken.

 • Comedyserie
20:30
Street Fighter: The Legend of Chun-Li FILM

De strijders van het goede en het kwade nemen het tegen elkaar op in de straten van Bangkok. De krachten van de duisternis worden geleid door Bison, een misdaadwerkgever van schijnbaar onbegrensde macht. Als Bison met vechters Balrog, Vega en Cantana weer een golf van geweld in de krottenwijken aanspoort, staat een team van helden op om hem tegen te houden. De half-Aziatische schoonheid Chun-Li, kungfu meester Gen, politieagent Nash en diens partner Maya zijn vastberaden om Bison en zijn strijders voorgoed te stoppen.

 • Actie
22:35
Sucker Punch FILM

Ze is tegen haar wil opgesloten, maar Baby Doll (Emily Browning) heeft een grote overlevingsdrang. Ze is vastberaden te vechten voor haar vrijheid en ze haalt vier andere jonge meiden over om te ontsnappen aan hun verschrikkelijke lot, dat in de handen ligt van Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) en High Roller (Jon Hamm). Samen met de uitgesproken Rocket (Jena Malone), de geslepen Blondie (Vanessa Hudgens), de extreem loyale Amber (Jamie Chung) en de terughoudende Sweet Pea (Abbie Cornish) gaat Baby Doll de strijd aan. De meiden komen in een fantastische oorlog terecht, waarin ze vechten tegen alles wat hun pad kruist: van samoerai tot slangen. Ze hebben hiervoor een indrukwekkend virtueel wapenarsenaal tot hun beschikking. Samen moeten ze beslissen wat ze bereid zijn op te offeren om te overleven. Met de hulp van een wijze man (Scott Glenn), kan hun ongelooflijke reis, als ze slagen, hen bevrijden.

 • Thriller
00:45
The Exes

Een groep gescheiden vrienden probeert hun leven als single weer terug te krijgen.

 • Comedyserie
01:15
Nachtprogrammering

 • Overige
04:15
Loop: Hart van Nederland - Late editie

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland

 • Actualiteit
19:00
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV.

 • Talkshow
20:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Het nieuws van de dag.

 • Informatief
20:30
Hidden Kingdoms

De sprinkhaanmuis in de Sonorawoestijn in de VS is een geducht nachtroofdier dat zelfs de dodelijkste schorpioenen uit het Wilde Westen de baas is. Maar als zo'n "mighty mouse" per ongeluk overdag buiten zijn hol belandt, kan hij dan lang genoeg overleven om de zon weer te zien ondergaan? Een veldbrand verwoest het leefgebied van een bang en argeloos jong slurfhondje of sengi. Waagt ze het erop om een nieuw pad uit te zetten of gaat ze terug naar haar territorium om te redden wat er te redden valt?

 • Informatief
21:30
Liefs uit...

Hester: "Dit is geen tijdelijke vakantieliefde, ik word gelukkig van Dawit. Maar ja, de vooroordelen waar Dawit tegenaan loopt, daar maakt hij zich best wel druk om. Het is niet uitsluitend een wit dorp hier, maar het is toch bijzonder om iemand met een kleurtje over straat te zien lopen." Vrijwilligerswerk in Ethiopië. Als sportacademiestudente Hester (25) uit de Achterhoek in 2009 naar Ethiopië gaat voor een stage, werkt ze nauw samen met de Ethiopische bewegingsleraar Dawit (26). Er is bepaald geen vonk, sterker nog, ze maken elke dag ruzie. Als Hester teruggaat naar Nederland krijgt ze slecht nieuws te verwerken: ze heeft reumatiek en moet stoppen met haar sportopleiding. Ze zit niet bij de pakken neer en start een stichting, waarmee ze in Ethiopië mensen met een beperking wil helpen. Ze reist weer af naar Afrika, gaat iets drinken met Dawit en deze keer slaat er opeens een enorme vonk over. Hesters omgeving is sceptisch, maar Hester en Dawit weten het zeker: hun toekomst is samen. Vooroordelen in de blanke Achterhoek. Helaas kan Hester door haar ziekte niet naar Ethiopië verhuizen, dus zal Dawit proberen om zich in Nederland te vestigen. Hij komt voor een paar maanden naar de Achterhoek. Maar al snel mist de sociale Dawit zijn goede baan en zijn drukke leven in Ethiopië. Bovendien voelt hij zich ongemakkelijk in de Achterhoek, waar nauwelijks buitenlanders wonen. Hij wordt soms aangestaard en loopt vaak tegen vooroordelen aan. Dawit en Hester weten zeker dat ze hun leven samen willen delen, maar Dawit twijfelt steeds meer of hij wel in Nederland wil wonen. En dan worstelt hij ook nog erg met de moeilijke taaltoetsen, die hij moet halen voor zijn inburgeringsexamen. Kan de sociale en hoogopgeleide Dawit wel gelukkig zijn in de witte Achterhoek?

 • Programma
22:20
Over mijn lijk

Patrick maakt kennis met Annemiek (35), Sylvia (27) en Max (22). Annemiek was dierenarts en altijd druk met haar werk óf haar zoontje Olivier van 1,5 jaar. Tot ze van de ene op de andere dag hoorde nog maar een half jaar te leven te hebben. Ze gaat sindsdien zoveel mogelijk op vakantie met haar vrienden en familie om als het ware herinneringen te creëren. Ook Sylvia heeft, net als Annemiek, iets met dieren. Ze heeft een eigen paard en is dan ook regelmatig op de manege te vinden. Vandaag is een bijzondere dag, want haar paard is drachtig en krijgt een echo. Sylvia hoopt de geboorte van veulen "Ipad" nog mee te mogen maken. En Max is in het ziekenhuis voor een bloedtransfusie. Hij heeft daar maanden gelegen om beter te worden, maar dat mocht niet baten. Hij laat aan Patrick zien hoe het is om in een ziekenhuis te wonen.

 • Informatief
23:00
Pauw

Dagelijkse late night talkshow, live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
23:55
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Het nieuws van de dag.

 • Informatief
00:15
Pauw

Dagelijkse late night talkshow, live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
01:10
EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens of Suzanne Bosman.

 • Actualiteitenprogramma
01:45
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Het nieuws van de dag.

 • Informatief
02:00
NOS Journaal

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Het nieuws van de dag.

 • Informatief
02:35
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
05:55
Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

 • Sportprogramma
19:25
MAX Monumentaal

MAX Monumentaal brengt historische panden van Nederland in beeld en laat zien hoe belangrijk het is om deze te blijven onderhouden. In dit seizoen krijgen acht monumenten, waaronder Huis Doorn en Kasteel Oud-Poelgeest, eindelijk de kans om een deel van hun historie in ere te herstellen en te beschermen. In MAX Monumentaal volgt Huub de restauraties en horen we de verhalen van direct betrokkenen, zoals voormalige bewoners, eigenaren, buurtbewoners of erfgenamen.

 • Informatief
19:55
Met het mes op tafel

In de kennis- en blufquiz 'Met het Mes op Tafel' spelen de kandidaten een sluw vraag en antwoord spel. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goeie moment kun je winnen. Joost Prinsen leidt dit spel van slagvaardigheid en strategie. Daarbij citeert hij af en toe een gedicht dat iedereen al lang vergeten was, of zingt hij met pianist Martin van Dijk en barvrouw Mylou Frencken een mooi liedje. Kennis- en blufquiz, met presentator Joost Prinsen, pianist Martin van Dijk en Mylou Frencken als zingende barvrouw. De vragen die worden gesteld zijn verspreid over een reeks van verschillende categorieën.

 • Amusement
20:30
Zembla

ZEMBLA heeft een grote hoeveelheid intern emailverkeer in handen, afkomstig van een beursgenoteerde ICT-leverancier die zaken doet met de overheid. Hieruit blijkt dat bedrijven aanbestedingen manipuleren, gebruik maken van corrupte ambtenaren en informanten die geheime stukken lekken. Wie zijn deze mollen? ZEMBLA onderzoekt de mores van de ICT-wereld.

 • Informatief
21:25
Andere tijden

Het Friese dorpje Rottevalle wordt in 1953 uitverkoren als voorbeelddorp. De Amerikanen geven de boeren in het dorp geld om de modernisering van de agrarische sector te stimuleren. Zowel de boerderijen als de dierenverblijven worden aangepakt. Er komen nieuwe stallen, keukens, slaapplaatsen en ook nutsvoorzieningen als waterleiding en elektriciteit worden verbeterd. Talloze bezoekers waaronder koningin Juliana- worden door het dorp geloodst om de nieuwe standaard te aanschouwen. Presentatie: Hans Goedkoop

 • Documentaire
22:00
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
23:00
Het Uur van de Wolf: Over grenzen - 40 jaar Nits

The Nits bestaan in 2014 veertig jaar. Een nieuwe cd, drie speciale concertseries met hoogtepunten uit hun oeuvre en een tribute-avond in samenwerking met vele Nederlandse topmusici. Regisseur Marcel de Vré, die eerder de documentaire over Golden Earring maakte, volgde The Nits bij al deze jubileumactiviteiten. Maar Henk Hofstede, Rob Kloet en Robert Jan Stips hebben ook in deze documentaire de blik vooral naar de toekomst gericht. Inzet blijft een hoge artistieke waarde, humor en muzikale vindingrijkheid.

 • Documentaire
00:00
Filmlab: Onno de ontwetende

Onno is een jongen met veel vragen maar weinig antwoorden. Hij is 26 jaar oud, en dus geen kind meer, je zou kunnen zeggen dat hij al heeft geleefd, maar het leven begrijpen is een lastige opgave voor hem. Niet omdat hij dom is, maar omdat het leven soms onbegrijpelijk is, en omdat er op sommige vragen geen antwoord te vinden is, hoe hard je ook zoekt. Hierdoor heeft Onno vaak last van een vreemd gevoel. Wat het precies is weet hij niet. Is het angst? Een depressie? Een existentiële crisis? Of misschien een mix van alles bij elkaar? Onno staat stil. Hij komt er niet uit. Veel vragen. Weinig antwoorden. En dan is er ook nog dat vreemde gevoel. Dat gevoel dat hij kent, maar niet begrijpt. Dat gevoel dat al veel eerder is begonnen en dus niet hier. Maar waar dan? Waar dan wel? Ik zal het u vertellen; het verhaal over Onno de Onwetende die slachtoffer is geworden van het vreemde gevoel.

 • Film
00:27
De nachtzoen

Interview met bekende en onbekende Nederlanders over de dag die geweest is. Een charismatisch, gloedvol persoon deelt die zo ontontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Troost in roerige tijden.

 • Informatief
00:40
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
01:35
Nieuwsuur

Dagelijks tussen tien en elf: nieuws, sport en achtergronden.

 • Informatief
02:30
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Overige
19:20
Checkpoint

Checkpoint is een stoer test-programma waarin presentator Klaas van Kruistum en zijn testteam op een geheime testlocatie allerlei zinnige en onzinnige experimenten uitvoert. Avontuurlijk testprogramma voor kinderen.

 • Jeugd
19:40
Catfish: The TV Show

Aaliyah uit Oakland, California ontmoette Alicia online tijdens een moeilijke periode in haar leven. Het huis van haar familie werd ontruimd en Aaliyah woonde tijdelijk bij verschillende vrienden in huis. Aaliyah is gek op haar vriendin. Ze sturen elkaar de hele dag sms'jes en praten uren met elkaar aan de telefoon. Ze wonen vlak bij elkaar maar Alicia weigert steeds om Aaliyah te ontmoeten. Ze zegt dat ze er nog niet klaar voor is om uit de kast te komen voor haar vrienden en familie. Aaliyah vraagt zich langzamerhand af of Alicia wel is wie ze zegt te zijn.

 • Amusement
20:25
Keuringsdienst van Waarde

Een hond wil je gelukkig maken. Een hond kun je gelukkig maken. Met een kluif. Het allerbeste voor je hond komt uit landen waar je hond een schop zou krijgen. De Keuringsdienst van Waarde gaat er kijken en schrikt zich rot. Dertigduizend stierenpiemels en een mevrouw die aan origami doet met slachtafval. Leerzame televisie voor het hele gezin.

 • Consumentenprogramma
21:00
Bureau Marokko

De mannen lopen een dag mee in een moskee in Zuid-Scharwoude. Ze doen een wassing, een oproep tot gebed en ook het gebed zelf. Frank Evenblij ontmoet oud-voetballer Yassine Abdellaoui en Erik Dijkstra gaat in het Rif-gebergte, het gebied waar 80% van de Nederlandse Marokkanen vandaan komt, op zoek naar de aard van de Berbers. In de Verhoorwagen, nog bekend van Bureau Sport, waar voetballers zich toen moesten verantwoorden, worden nu bekende Marokkanen stevig aan de tand gevoeld. In deze aflevering is dat rapper Appa. In een bioscoop zien vier Marokkanen van de eerste generatie beelden terug van hun komst naar Nederland.

 • Informatief
21:55
Metropolis

De wereld door lokale ogen. Metropolis vergelijkt opvallende verhalen uit het dagelijks leven van mensen over de hele wereld rond verschillende thema's. De manier waarop buitenlandjournalistiek wordt bedreven verschilt van wat we gewend zijn: verhalen worden door lokale videojournalisten gemaakt. Ieder jaar zetten we met z'n allen zo'n 135 miljoen baby's op aarde. We lijken er maar niet genoeg van te krijgen, kinderen maken. Vlak voordat het wereldwijde bevolkingscijfer de 8 miljard aantikt, vraagt Metropolis zich af: waarom willen we eigelijk al die baby's?

 • Reportageserie
22:30
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Nieuws door een jonge bril.

 • Actualiteitenprogramma
22:45
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
23:10
The Tonight Show

The Tonight Show is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
00:00
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
00:55
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
01:20
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Nieuws door een jonge bril.

 • Actualiteitenprogramma
01:35
The Tonight Show

The Tonight Show van Jimmy Fallon is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
02:20
De wereld draait door

Talkshow vanuit Amsterdam, met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten, de Jakhalzen en LuckyTV. Live programma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
03:10
PowNews

In dit dagelijks live-programma krijgt de kijker het nieuws zoals hij of zij dit gewend is van GeenStijl. Maar dan wel in een traditionele nieuwssetting. Dus studio, desk, anchor, camera en autocue. Niets meer, niets minder. Latenight nieuws-kwartier.

 • Informatief
03:25
NOS op 3

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Nieuws door een jonge bril.

 • Actualiteitenprogramma
03:35
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
19:30
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
19:50
VriendenLoterij: KiKa PrijzenMarathon

Dagelijkse prijsuitreiking van de VriendenLoterij aan de winnaars van de KiKa PrijzenMarathon.

 • Infotainment
19:57
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
20:01
Goede tijden, slechte tijden

Nederlands langstlopende soap die zich afspeelt in het fictieve plaatsje Meerdijk. Thijs zet alles op alles om Veltman de samenwerking met Sanders te laten beëindigen. Lorena probeert Lucas stiekem te gebruiken in het chantageplan. Noud merkt dat Vincent forceert door met Nina op vakantie te gaan.

 • Soapserie
20:31
Geer & Goor: Waarheen, waarvoor?

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon zich inzetten voor de ouderen van ons land door als vrijwilliger mee op reis te gaan met senioren. De bestemmingen zijn zeer divers. Van een tripje naar de Veluwe, met de bus naar Lourdes tot aan een singlereis naar Parijs. Veel senioren zien tijdens deze vakanties tevens een langgekoesterde wens in vervulling gaan. Geheel onbaatzuchtig maken de twee diva's zich sterk om de ouderen die meegaan een onvergetelijke reis te bezorgen.

 • Realitysoap
21:34
SynDROOM

De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. Johnny de Mol verrast Eveline met een spoedopleiding. The sky is the limit! Kenny is 26 jaar en heeft een verstandelijke beperking en het Prader-Willi Syndroom. Kenmerkend voor dit syndroom is dat kinderen vanaf jonge leeftijd een ontembare eetlust hebben. Hierdoor was Kenny tot voor kort veel te zwaar. Afvallen is voor iemand met het Prader-Willi Syndroom bijna onmogelijk, maar Kenny bewees het tegendeel. Met veel doorzettingsvermogen en hulp viel hij maar liefst 45 kilo af. Kenny verdient het dat zijn langgekoesterde wens in vervulling gaat: het redden van dieren in nood.

 • Realityprogramma
22:32
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek die midden in het nieuws staan.

 • Mensen
23:43
RTL Nieuws

Aandacht voor het belangrijkste binnen- en buitenlandse nieuws. Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
23:53
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
23:56
RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 • Entertainmentmagazine
00:47
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek die midden in het nieuws staan.

 • Mensen
01:52
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
02:01
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
04:30
Teleshop 4: Morning Chat

Homeshopping programma

 • Gesprek
05:00
Teleshop 4: Car Tracks

Homeshopping programma

 • Verkeer
05:30
Teleshop 4: Ochtend fit

Homeshopping programma

 • Fitness
19:00
TopChef: De 12 provincies

Realitykookprogramma waarin 96 prof- en amateurkoks uit de twaalf provincies de competitie aangaan om zich als beste provincie te profileren. Deze week staat Flevoland centraal.

 • Kookprogramma
19:59
Wie is de chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. Lukt het de amateurs de chef te ontmaskeren en zichzelf als professional voor te doen? En lukt het de échte kok zich als amateur voor te doen?

 • Kookprogramma
20:31
Expeditie Robinson

Vandaag komt er onverwachts versterking voor de teams in de Hemel en op de Aarde. De Robinsonners die hebben moeten overleven in kamp Hel krijgen één voor één te horen wie er voor hen wil strijden. Voor de ene vip is dat een verlossing, de ander voelt zich meteen de underdog. Nieuwe kansen, maar ook nieuwe complotten. Moet er nu alweer een vrouw het spel verlaten?

 • Spelshow
21:56
Bluf

Nederlandse dramaserie die draait om de goede vrienden Philip, Tjé, Hein en Mark, wiens leven volledig verandert als Philip een uitzonderlijk pokertalent blijkt te zijn en een grote som geld wint. Vanaf dat moment speelt geld geen enkele rol meer en belanden ze in een rollercoaster waarin niets te gek is en hun stoutste dromen werkelijkheid worden. De vrienden hebben de tijd van hun leven, maar hoe lang kunnen ze blijven omgaan met deze nieuwe lifestyle die draait om roem, geld, spanning en vrouwen?

 • Amusement
22:45
5 Extreem

Ewout duikt deze week in de wereld van de bizarre, ongewone fetisjen. Hij volgt de Vlaamse Nikita, die geïntroduceerd wordt in de wereld van Ponyplay. Bij deze hobby verkleden mannen en vrouwen zich als pony/paard en worden daar seksueel opgewonden van. Zij gaan volledig op in hun rol als paard. Ze eten hooi, worden gedresseerd en gedomineerd, laten hoeven onder hun voeten slaan en worden met een paardenzweep gecorrigeerd. In Keulen ontmoet Ewout de Zeeuwse bodybuildster en model Maria. Op evenementen, via de webcam en in persoonlijke ontmoetingen laat ze zich bewonderen door mannen, die opgewonden raken van haar gespierde lichaam en haar dominantie.

 • Reportage
23:44
TopChef: De 12 provincies

Realitykookprogramma waarin 96 prof- en amateurkoks uit de twaalf provincies de competitie aangaan om zich als beste provincie te profileren. Deze week staat Flevoland centraal.

 • Kookprogramma
00:43
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
02:01
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
05:30
RTL De Journal

Nieuwsprogramma van de Luxemburgse omroep RTL Télé Lëtzebuerg

 • Nieuws
19:00
UEFA Europa League: Feyenoord - Standard Luik

Rechtstreeks verslag van de wedstrijd Feyenoord - Standard Luik vanuit De Kuip in Rotterdam

 • Voetbal
21:30
UEFA Europa League: Samenvatting

Samenvatting van de wedstrijd Dinamo Moskou - PSV, die om 17.00 uur werd gespeeld in de Arena Khimki, vlakbij Moskou

 • Voetbal
22:30
Nabeschouwing Europa League

Samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden van vanavond in de UEFA Europa League.

 • Voetbal
23:30
Nog meer voor mannen

Steeds meer vrouwen zijn kostwinner. In de generatie tot dertig jaar oud is dit zelfs al dertig procent. Anno 2014 heeft de man dus steeds minder te vertellen, thuis en in het openbaar. Maxim Hartman gaat hier iets aan doen. In het programma ‘Nog meer voor mannen’ helpt hij de mannen hun plaats in de samenleving weer in te nemen. Hij gaat de confrontatie aan tussen de man en de vrouw, vermaakt en geeft met spraakmakende reportages handige tips. Programma voor echte mannen waarin Maxim Hartman in de bres springt voor de onderdrukte man anno 2014. Hoe komt het toch dat het lijkt of hij thuis en in het openbaar steeds minder te vertellen heeft? Maxim helpt de mannen hun plaats in de samenleving weer in te nemen. Hij gaat de confrontatie aan tussen de man en de vrouw, vermaakt en geeft met spraakmakende reportages handige tips.

 • Amusement
00:00
John Carpenter's Vampires FILM

De kerk weet al eeuwen dat er vampiers bestaan, maar ze vormen inmiddels een steeds groter wordend gevaar. De vampiers weten van het bestaan van een crucifix, dat hen in staat zal stellen om ook in het daglicht te kunnen leven. De kerk lukt het maar ternauwernood om het crucifix uit de handen van de vampiers te houden, maar ze weten dat ze dat niet lang meer gaan volhouden. Het Vaticaan besluit een geheime groep vampierjagers in te schakelen die, onder leiding van Jack Crow, de vampiers moeten uitschakelen, voordat deze het crucifix vinden.

 • Horrorfilm
01:55
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
02:01
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
05:30
Teleshop 7: Morning Chat

 • Gesprek
19:31
Bed & Breakfast UK

Wekelijks ontvangen vier Britse duo's die een bed & breakfast runnen elkaar om de beurt in hun eigen accommodatie en beoordelen daarbij elkaars prijs-kwaliteitsverhouding.

 • Realitysoap
20:02
Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. Haar doel is een blijvende indruk achter te laten, zodat overtreders niet dezelfde fouten meer zullen maken, en slachtoffers van onrecht en families te helpen bij hun helingsproces.

 • Recht & criminaliteit
20:30
Shall We Dance FILM

John Clark is een man met een geweldige baan, een charmante vrouw en liefhebbende familie. Tijdens zijn dagelijkse treinreis naar zijn werk krijgt hij toch het gevoel dat er iets ontbreekt in zijn leven. Elke avond tijdens zijn rit naar huis ziet hij een prachtige vrouw die met een afwezige blik in haar ogen uit het raam van een dansstudio staart. John raakt geobsedeerd door de blik van deze mooie vrouw. Op een avond stapt hij in een impulsieve bui de trein uit en geeft zich op voor een danscursus in de hoop haar te ontmoeten. Hoewel hij op de dansvloer net zo onhandig is als zijn stuntelige medecursisten, ontwikkelt hij een liefde voor dansen. John doet hard zijn best om deze nieuwe passie verborgen te houden voor zijn familie en collega's, maar ondertussen traint hij intensief voor Chicago's grootste danswedstrijd. Gedurende deze intensieve training wordt zijn vriendschap met Paulina, die door zijn enthousiasme haar passie voor dansen terugvindt, steeds hechter. Zijn vrouw begint echter achterdochtig te worden en zijn geheim dreigt te worden onthuld. Hij moet zich dan ook in allerlei bochten wringen om ervoor te zorgen dat zijn droom werkelijkheid wordt en zijn doel wordt bereikt.

 • Komedie
22:39
Sex and the City

Doordat Miranda en Steve andere visies hebben over het ouderschap, wonen ze nu als vreemden samen in hun appartement. Carrie komt Mr. Big en Natasha tegen op Aidans expositie. Charlotte is ervan overtuigd dat Trey haar ten huwelijk gaat vragen en maakt kennis met zijn moeder Bunny MacDougal.

 • Comedyserie
23:16
Dr. Phil

Dawn vertelt dat ze bang is voor haar achtjarige zoon Gaje. Ze vindt hem gewelddadig en geeft aan dat ze geen vat op hem heeft. Dr. Phil stelt een aantal pittige vragen over het ouderschap aan Dawn, Gajes vader Lee en zijn stiefvader Michael. Daarna heeft hij een gesprek onder twee ogen met Gaje dat veel verduidelijkt. Ook heeft dr. Phil een gesprek met een vrouw die lijdt aan chronische pijn door fibromyalgie. Zij vraagt zich af of ze hier ooit vanaf zal komen.

 • Talkshow
00:09
The Nanny

Amerikaanse comedyserie over Fran Fine, die zorgt voor de drie kinderen van theaterproducent Maxwell Sheffield. Ze heeft veel invloed op de drie kinderen, maar ligt af en toe in de clinch met meneer Sheffield.

 • Sitcom
00:38
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
02:01
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
05:30
Teleshop 8: Car Tracks

 • Verkeer
19:05
Scrubs

"Net wanneer Elliot en J.D. weer bij elkaar komen, keert Sean terug, zodat J.D. moet kiezen tussen het nastreven van een relatie met Elliot en zijn vriendschap met haar. Ondanks de adviezen van Carla en Turk eindigt hij vervolgens in bed met Danni."

 • Comedyserie
19:30
Futurama

De sullige pizzabezorger Fry vriest zichzelf per ongeluk in en wordt duizend jaar later wakker. Hij gaat werken bij een intergalactische bezorgdienst met een crew bestaande uit de mooie cycloop Lila, de relschoppende robot Bender en een gestoorde professor. Komische animatieserie over Fry, die per ongeluk 1000 jaar wordt ingevroren en ontwaakt in de 31ste eeuw. In de toekomst vindt hij werk bij een interplanetaire bezorgdienst.

 • Animatieserie
19:55
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
20:20
Family Guy

Amerikaanse animatieserie over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. "Peter, die patriottistische gevoelens koestert na een veteranenoptocht, voert campagne tegen illegalen. Hij verandert echter al gauw van mening als hij ontdekt dat hij is geboren in Mexico en zelf een illegale immigrant is."

 • Animatieserie
20:45
Community

Jeff Winger is een frauduleuze advocaat met een missie. De missie is om zijn “rijbewijs” in de rechten weer terug te krijgen. Dat betekent dat hij een schooldiploma zal moeten halen. Als zijn cliënt zegt: “Ik dacht dat je een diploma van Columbia had”, antwoord de gewiekste Jeff dat hij er nu een moet hebben van Amerika. Op zoek naar de makkelijkste weg, schrijft hij zich in voor “community college”, oftewel volwassenenonderwijs. "Shirley suddenly goes into labor just as the group is about to take their final Anthropology exam. Meanwhile, a riot erupts in the parking lot of Greendale Community College during the World Food Festival. This prevents the ambulance from getting to Shirl"

 • Comedyserie
21:05
Community

Jeff Winger is een frauduleuze advocaat met een missie. De missie is om zijn “rijbewijs” in de rechten weer terug te krijgen. Dat betekent dat hij een schooldiploma zal moeten halen. Als zijn cliënt zegt: “Ik dacht dat je een diploma van Columbia had”, antwoord de gewiekste Jeff dat hij er nu een moet hebben van Amerika. Op zoek naar de makkelijkste weg, schrijft hij zich in voor “community college”, oftewel volwassenenonderwijs. "The Greendale campus celebrates the last day of school with a barbecue picnic. Dean Pelton makes an announcement, calling for a new game of paintball. This forges new alliances and puts friendships to the test."

 • Comedyserie
21:30
That '70s Show

"Als Kitty aankondigt dat ze de kelder gaat opknappen, is Eric bang dat hun plek wordt verpest en denken de vrienden terug aan de mooie tijden die ze er hebben gehad. Donna daarentegen zegt tegen Kitty dat ze het een goed idee vindt."

 • Sitcom
22:00
That '70s Show

"Als de moeder van Donna het huis uit gaat, denken de jongens met plezier terug aan het mooie lijf van Midge en hoe geweldig ze eruitzag in een trui. Volgens Kelso is de wereld vol aantrekkelijke oudere vrouwen, dus gaan ze er een zoeken voor Fez."

 • Sitcom
22:25
Friends

Het dagelijks leven van de zes vrienden Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey in New York. De groep speelt een potje tik-football op Thanksgiving.

 • Comedyserie
22:50
Friends

Het dagelijks leven van de zes vrienden Monica, Ross, Rachel, Chandler, Phoebe en Joey in New York. "Een dronken Chandler rotzooit wat met een van de zussen van Joey, maar hij weet niet meer met welke."

 • Comedyserie
23:10
Married ... with Children

De serie draait om het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn arbeidsonwillige vrouw Peggy, het domme blondje Kelly en zijn kruiperige zoon Bud.

 • Sitcom
23:35
Married ... with Children

"Wanneer Al hoort dat een van zijn vroegere schoolvriendinnetjes problemen heeft met een bende in hun oude buurt, roept hij de hulp in van zijn footballmaatjes voor een confrontatie tussen jeugd en ervaring."

 • Sitcom
00:05
South Park

"De jongens moeten de nieuwste rage op de basisschool van South Park omarmen, anders lopen ze gevaar om hun status als coolste jongens van de school kwijt te raken."

 • Animatieserie
00:30
Futurama

De sullige pizzabezorger Fry vriest zichzelf per ongeluk in en wordt duizend jaar later wakker. Hij gaat werken bij een intergalactische bezorgdienst met een crew bestaande uit de mooie cycloop Lila, de relschoppende robot Bender en een gestoorde professor. Komische animatieserie over Fry, die per ongeluk 1000 jaar wordt ingevroren en ontwaakt in de 31ste eeuw. In de toekomst vindt hij werk bij een interplanetaire bezorgdienst.

 • Animatieserie
00:55
Family Guy

Amerikaanse animatieserie over een disfunctionele familie in de fictieve stad Quahog. "Peter, die patriottistische gevoelens koestert na een veteranenoptocht, voert campagne tegen illegalen. Hij verandert echter al gauw van mening als hij ontdekt dat hij is geboren in Mexico en zelf een illegale immigrant is."

 • Animatieserie
01:20
Tosh.0

De Amerikaanse komiek Daniel Tosh bespreekt elke aflevering op eigenzinnige wijze de leukste en raarste virale video's van het web.

 • Comedyshow
01:45
Tosh.0

De Amerikaanse komiek Daniel Tosh bespreekt elke aflevering op eigenzinnige wijze de leukste en raarste virale video's van het web. "Daniel stelt een focusgroep samen om racisme uit te bannen door het spel 'Is het Racistisch?' te spelen, en één van 's werelds meest legendarische komieken krijgt een eerherstel."

 • Comedyshow
02:05
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
02:30
South Park

"Terwijl de rest van Amerika wordt achtervolgd door de herinnering aan een recente tragische gebeurtenis, is alleen Butters bereid om het samen met Cartman op te nemen tegen de Chinezen."

 • Animatieserie
02:50
Scrubs

De serie volgt de carrière en het privéleven van drie jonge artsen in het Sacred Heart ziekenhuis. Ze worden geteisterd door de hun collega's, de chef-artsen - en de huisbewaarder.

 • Comedyserie
03:15
Scrubs

"Door de terugkeer van een vroegere collega twijfelt Carla aan haar gevoelens voor Turk, terwijl Dr. Cox Elliot probeert te laten inzien dat haar patiënt haar gebruikt om aan drugs te komen. De conciërge stelt J.D. en Turk voor aan zijn ""tweelingbroer""."

 • Comedyserie
03:35
Married ... with Children

"Peg klaagt bij de meisjes in de schoonheidssalon over de prestaties van Al in bed, waarna hij het lachertje van de buurt wordt. Al gaat hard aan zijn conditie werken om indruk op Peg te kunnen maken met zijn hernieuwde seksuele energie."

 • Sitcom
03:55
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
04:15
South Park

"Als de jongens naar Aspen reizen om voor het eerst te gaan skiën, botst Stan met een van de plaatselijke bewoners en wordt hij uitgedaagd voor een race."

 • Animatieserie
04:35
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
04:55
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
05:15
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie
05:35
South Park

Komische animatieserie met een unieke mix van humor en satire waarin een jonge vriendengroep uit het dorpje South Park de meest bizarre dingen meemaakt.

 • Animatieserie

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Programma gemist

Kijk meer
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Eergisteren
Gisteren
Vandaag

Kijk video's

 1. Mannen gaan op stap en vrouwen blijven thuis!

  2 oktober 0:20 sec.

  Mannen gaan op stap en vrouwen blijven thuis!

 2. Waar ben ik aan begonnen?

  2 oktober 0:36 sec.

  Waar ben ik aan begonnen?

 3. Even knuffelen met de hond

  1 oktober 0:54 sec.

  Even knuffelen met de hond

  Exclusief

 4. Jij wordt een heel belangrijke tovenaar!

  1 oktober 0:32 sec.

  Jij wordt een heel belangrijke tovenaar!