Powered by Veronica Magazine

19:25
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

 • Docusoap
20:00
De leukste websnacks

In De Leukste Websnacks komen de aandoenlijkste, indrukwekkendste en meest bizarre internetfilmpjes voorbij. Dit vrolijke programma wordt gepresenteerd door Kees Tol en Esmée van Kampen.

 • Entertainmentprogramma
20:30
NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert, met de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. Callen en Sam hervatten hun undercover missie in de gevangenis als gevangene en bewaker. Ze proberen te infiltreren in een groep die vermoedelijk in het bezit is van gestolen nucleair materiaal.

 • Dramaserie
21:25
NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad. In deze aflevering: de gestolen nucleaire wapens zijn verdwenen en het team heeft de opdracht gekregen ze op te sporen. Ondertussen proberen Sam en Deeks om te gaan met hun traumatische ervaringen.

 • Dramaserie
22:30
Hart van Nederland - Late editie

"Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Nieuws
22:50
K3 zoekt K3 journaal

In aanloop naar de enige talentenjacht waarbij dromen echt uitkomen, presenteert Shownieuws elke dag het K3 zoekt K3-journaal. Hierin zijn de hoogtepunten te zien rondom het programma, K3, de presentatoren Gerard Joling en Niels Destadsbader en de deelnemers van deze groots opgezette show.

 • Muziekshow
22:55
Shownieuws - Late editie

Het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment. Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

 • Amusement
23:25
Piets weerbericht

Piet Paulusma houdt je op de hoogte van de laatste weersvooruitzichten. Oant moarn! Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

 • Weerbericht
23:30
Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

 • Docusoap
00:05
Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

 • Woonprogramma
01:00
Relax TV

Nachtprogrammering.

 • Homeshoppingprogramma
05:00
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland "Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Informatief en amusement
19:35
NCIS

Special Agent Jethro Gibbs en zijn team doen hun uiterste best om militaire zaken te onderzoeken en op te lossen. In deze aflevering wordt een onderofficier van de marine plotseling vermist terwijl hij moest getuigen in een moordproces. Het team krijgt hulp van de adjunct-officier van justitie om de getuige te vinden.

 • Dramaserie
20:30
Enchanted FILM

Giselle wordt door een boze koningin (Susan Saradon) verbannen uit haar magische, muzikale en getekende land en komt terecht in de grimmige realiteit van het hedendaagse Manhattan. Geschokt door deze vreemde en nieuwe omgeving zwerft Giselle rond in de chaotische wereld waar zeker niet iedereen ?lang en gelukkig leeft?. Ze kan wel wat magie in haar leven gebruiken. Als Giselle verliefd wordt op de charmante maar stuntelende echtscheidingsadvocaat (Patrick Dempsey) die haar te hulp schiet, staat ze voor een flink probleem. Ze is thuis immers al beloofd aan de perfecte sprookjesprins (James Marsden) en ze vraagt zich af of de romantiek uit het sprookjesboek ook in de echte wereld kan overleven.

 • Fantasy
22:40
Sweet Home Alabama FILM

Daar verlooft Melanie zich halsoverkop met de meest begeerde vrijgezel in de stad, maar haar verleden kent veel geheimen. Een daarvan is haar echtgenoot Jake, een redneck, met wie ze trouwde toen ze op de middelbare school zat en die weigert van haar te scheiden. Vastbesloten om voor eens en altijd een punt te zetten achter hun relatie, keert Melanie in het geheim terug naar Alabama om met haar verleden af te kunnen rekenen. Na 7 jaar weer terug in het Zuiden blijkt deze oplossing verder dan gedacht....

 • Romantische comedy
00:50
Achter gesloten deuren

In Achter Gesloten Deuren worden mensen gevolgd die een groot geheim met zich meedragen. In deze aflevering heeft Janneke de zorg van haar moeder Annie op zich genomen toen haar vader overleed. Ze beheert tevens het kapitaal van haar moeder. Als Annie ziek wordt en haar laatste wens uitspreekt om met de hele familie haar lang begeerde cruise te maken, raakt Janneke in paniek. Wat de familie niet weet, is dat Janneke een gokverslaving heeft en het hele familiekapitaal heeft vergokt. Hoe gaat ze dit oplossen?

 • Scripted reality
01:40
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Homeshoppingprogramma
02:40
Loop: Hart van Nederland

Doorlopende herhaling van Hart van Nederland "Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Informatief en amusement
19:10
Two and a Half Men

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering is Walden geschokt, wanneer zijn moeder en ex-vrouw zijn bedrijf proberen over te nemen. Hij vraagt om advies bij Zoey en besluit Alans hulp in te schakelen. Bridget en Robin zien Alan echter als een zwakke schakel en gaan achter hem aan.

 • Comedyserie
19:35
Two and a Half Men

De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij internetmiljardair Walden Schmidt in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering wil Zoey dat Walden zijn uiterlijk verbetert. Om beter voor de dag te komen, moet voornamelijk zijn kapsel veranderen en zijn baard er af.

 • Comedyserie
20:00
The Big Bang Theory

De vrienden Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica. Ze snappen alles op het gebied van natuur- en scheikunde en van zwaartekracht tot atomen. Maar voeg atomen samen tot een vrouw en het bevattingsvermogen van de mannen komt tot stilstand. Gelukkig hebben ze hun blonde buurvrouw Penny die lang niet zo slim is, maar wel de sociale vaardigheden beheerst. In deze aflevering besluiten Leonard en Penny om samen uit te gaan als 'vrienden'. Sheldon raakt in paniek wanneer een vogel het appartement in vliegt.

 • Comedyserie
20:30
Body of Lies FILM

Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) is een man met een dekmantel, die zijn leven toevertrouwt aan de eentonige stem aan de andere kant van een beveiligde telefoonlijn. CIA- veteraan Ed Hoffman (Russell Crowe) voert oorlog vanaf zijn laptop in zijn huiskamer in een buitenwijk. Hij dicteert alle bewegingen van Ferris, zelfs wanneer hij kogels moet ontwijken. Een opkomende terroristenleider heeft bomaanslagen over de hele wereld gepland en weet uit handen te blijven van het beste inlichtingennetwerk ter wereld. Ferris kan hem alleen uit zijn tent lokken als hij infiltreert in de wereld van illegale financiering en wanhopige martelaars. Hij sluit een instabiel verbond met het hoofd van de Jordaanse geheime dienst.

 • Thriller
23:05
Criminal Minds

Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. In deze aflevering probeert het team een moordenaar te pakken te krijgen die het gemunt heeft op families.

 • Dramaserie
00:00
Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en kopen de meest vreemde spullen in om ze vervolgens weer te verkopen, van protheses tot kruisbogen tot dieren.

 • Realityprogramma
00:30
Storage Wars Texas

Professionele kopers en hun teams jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen.

 • Realityprogramma
01:00
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Homeshoppingprogramma
04:00
Geen uitzending

 • Overige
19:30
Grand Design

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

 • Woonprogramma
20:30
Twelve FILM

White Mike (Chace Crawford) is een jonge wannabe drugsdealer die stopt met zijn privé-school in New York en zich volledig stort op zijn handeltje. Hij rookt en drinkt niet, maar bezoekt alleen de feestjes van hippe en rijke jongeren om zijn nieuwe drug Twelve te verkopen. Als zijn neef Charlie (Jeremy Allen White) in East Harlem wordt vermoord en zijn beste vriend wordt opgepakt als de dader, komt Mike in de problemen.

 • Drama
22:15
Flashpoint

Flashpoint gaat over de Strategic Response Unit, een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aan kan, op te lossen. In deze aflevering ondekt Spike dat zijn voormalige mentor betrokken is bij een corruptie schandaal met betrekking tot drugsdealers.

 • Dramaserie
23:10
Flashpoint

Flashpoint gaat over de Strategic Response Unit, een speciale eenheid van de politie van het Canadese Toronto. Deze eenheid heeft de taak extreme situaties, die de politie zelf niet meer aan kan, op te lossen. In deze aflevering krijgt het team een dringende oproep van Jules op haar vrije dag. Steve en zij zitten gevangen in een restaurant. Het restaurant is in handen van gijzelaars.

 • Dramaserie
00:05
Banged Up Abroad

Ver weg van huis een gevangenisstraf uitzitten is de nachtmerrie van elke reiziger. Het contact met vijandige gevangenen, marteling en maanden van emotionele onrust maken het gevangenschap er niet makkelijker op.

 • Documentaire
01:10
Tommy Teleshopping

Homeshopping programma Homeshoppingprogramma.

 • Teleshop
03:40
Astro TV

Dagelijks interactief programma waarin kijkers elke werkdag live advies kunnen krijgen van verschillende spiritueel specialisten in de studio. Programma waarin kijkers live advies kunnen krijgen van verschillende astrologen.

 • Homeshoppingprogramma
05:10
Hart van Nederland

Het allerlaatste nieuws uit de regio. "Waar praat Nederland vandaag over?" Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

 • Informatief en amusement
19:00
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
20:00
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

 • Informatief
20:30
De reünie

Herinneringen van oud-leerlingen van de Stedelijk Scholengemeenschap Middelburg, 6VWO. Een klas waarin vooral ook veel gefeest werd.

 • Serie programma's
21:30
Hoe heurt het eigenlijk?

Een feestelijke start met een tuin-partijtje in de stijl van een Edwardian Garden Party. Een picknick uit de achterbak van old-timers, uiteraard met een glaasje champagne, zoals 't heurt! Daarnaast een nieuwe rubriek over moderne etiquette: want een mobieltje op tafel, heurt dat eigenlijk wel?

 • Informatief
22:15
Alles voor je kind

Hoe ver ga je als ouder om je kind de absolute top te laten bereiken? Katja Schuurman volgt een jaar lang ouders van acht jonge talenten. Het leven van deze ouders staat volledig in het teken van het nastreven van die ene droom van hun kind; van kitesurfster tot pianist, van balletdanseres tot autocoureur. Hoe ver ga je in je ouderliefde als je kind een enorm sportief of muzikaal talent bezit?

 • Informatief
23:05
Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
00:00
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

 • Informatief
00:20
Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam.

 • Informatief
01:15
EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. De presentatie is in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Een journalistiek platform op televisie, radio en internet.

 • Actualiteitenprogramma
01:50
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

 • Informatief
02:05
NOS Journaal

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.

 • Informatief
02:30
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
05:55
Nederland in beweging

Beweeg mee met Nederland in Beweging! Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen.

 • Sportprogramma
19:20
Landinwaarts!

Dieuwertje Blok gaat op zoek naar pareltjes van cultuur en traditie in de regio. Nieuw is de bijdrage vanuit de regio van Petra Possel. Petra, onder meer bekend van het radioprogramma Mangiare, bericht over een culinaire wetenswaardigheid ergens in Nederland.

 • Informatief
19:50
Dubbelspel

Quiz waarin niet alleen kennis maar ook strategie een belangrijke rol speelt. Drie kandidaten kunnen elkaar misleiden met verkeerde antwoorden. Wie het beste speelt, is de winnaar.

 • Informatief
20:25
Sterren op het doek

In deze eerste aflevering interviewt Hanneke Groenteman journaliste, presentatrice en eindredactrice Ria Bremer. Jarenlang werkte dit multi-talent als enige vrouw bij het actualiteitenprogramma Televisier Magazine. Ook zijn generaties opgegroeid met de eerste kindertalkshow Stuif Es In, gepresenteerd door de duizendpoot. In de bossen van het Herman van Veen Arts Center poseert Ria voor de kunstenaars.

 • Informatief
21:10
Opium

De voorstelling Nobody Home van regisseur Daria Bukvic trok dit jaar volle zalen en is de opening van het Nederlands Theater Festival. De voorstelling vertelt het levensverhaal van vier vluchtelingen die naar Nederland kwamen en elkaar ontmoetten op de toneelschool in Maastricht. Cornald Maas reisde af naar de Limburgse hoofdstad en ontmoet de vier op de plek waar het allemaal begon: de toneelschool. Ze spelen er hun voorstelling voor een publiek van hedendaagse studenten.

 • Informatief
22:00
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

 • Informatief
23:00
Close Up: In Fellini's Footsteps

Gerard Morin, een levenslange vriend en assistent van regisseur Federico Fellini gaat op reis naar Italië en treedt in de voetsporen van de grote meester.

 • Documentaire
23:55
2Doc: Poetin, Rusland en het westen

Twee belangrijke relaties komen aan bod: de relatie tussen Barack Obama en de nieuwe Russische president Dmitry Medvedev, en tussen Medvedev en Vladimir Poetin. Obama wilde als president de wereld bevrijden van nucleaire wapens. Daar had hij de hulp van Rusland voor nodig. Daarom probeerde hij een nieuwe relatie met Rusland op te bouwen. Hij negeerde Poetin en richtte zich op Medvedev. Topambtenaren van beide zijden geven een inkijkje in de onderhandelingen en beschrijven hoe een telefoongesprek tussen de presidenten uiteindelijk leidt tot een overeenkomst waarin het nucleaire wapen arsenaal in beide landen werd gehalveerd. Maar in Rusland heeft Medvedev het aanzienlijk moeilijker. In 2008 probeert hij als reactie op de financiële crisis , Rusland om te vormen tot een modern democratie. Hij heeft weinig succes. Medvedev belooft Obama dat Russische dissident Mikhail Khodorkovsky, een eerlijk proces zou krijgen en die belofte kan hij niet waarmaken. Uiteindelijk moet Medvedev een stapje terug doen en kondigt hij Poetin aan als presidentskandidaat van de partij voor de verkiezingen van 2012. Top Kremlin insiders - waaronder Medvedev en Poetin zelf, vertellen hoe deze overeenkomst werd gemaakt.

 • Documentaire
00:55
De nachtzoen

Deze dirigent en artistiek leider van de Nederlandse Bachvereniging heeft alles van Bach bestudeerd en geprobeerd in de ziel van de componist te kruipen, maar er is een laag die zich nauwelijks laat beschrijven. Deze nachtzoen krijgen we van Jos van Veldhoven.

 • Informatief
01:10
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

 • Informatief
02:05
Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse.

 • Informatief
03:00
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
19:25
Lena en Cem

De Duitse psychotherapeute Doris besluit samen te gaan wonen met de Turkse politieman Metin. Zij hebben weinig problemen met de cultuurverschillen tussen Turken en Duitsers, maar dit geldt bepaald niet voor hun kinderen...

 • Jeugd
20:00
EK Voetbal: Nederland - IJsland

Voorbeschouwing op en een rechtstreeks verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - IJsland.

22:40
EK Voetbal: Nabeschouwing

Nabeschouwing van de kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal voor het EK 2016 met analyses van Bert van Marwijk en Youri Mulder.

 • Sport
23:10
EK Journaal

Hoogtepunten van de belangrijkste wedstrijden uit de kwalificatiereeks op weg naar het EK voetbal 2016.

 • Sport
23:40
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
00:40
The Tonight Show

The Tonight Show van Jimmy Fallon is de best bekeken dagelijkse talkshow in de VS. Jimmy Fallon ontvangt alle grote namen uit de Amerikaanse showbizzwereld.

 • Amusement
01:30
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
02:25
De wereld draait door

Liveprogramma vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

 • Talkshow
03:16
Tekst-TV

Tekst-tv zendt een selectie uit van respectievelijk nieuwsberichten (pagina 104 en verder), voetbalberichten (pagina 800 en verder) en het weerbericht (pagina 703) van teletekst uit. De pagina's worden op chronologische volgorde afgespeeld (voorbeeld: na het uitzenden van teletekst-pagina 103 wordt teletekst-pagina 104 uitgezonden) en na de laatste pagina van een onderdeel wordt het volgende onderdeel uitgezonden. Nadat het weerbericht is uitgezonden, begint het weer bij de nieuwsberichten, net zolang tot het volgende televisieprogramma wordt uitgezonden.

 • Informatief
19:30
RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
19:50
Uit eigen keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten.

 • Kookprogramma
19:55
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
20:00
Goede tijden, slechte tijden

Door hypnose proberen Sacha en Lucas zich dingen te herinneren. Als Thijs klanten kwijtraakt, ziet hij zich genoodzaakt in een schimmig zaakje te stappen. Anna vindt dat Wiet met Zeger moet stoppen, omdat hij niet oké is. Rikki betrapt Sacha met een onbekend kind.

 • Soapserie
20:30
SynDROOM

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

 • Realityprogramma
21:30
Dance Dance Dance - The Kick Off

Kick off van het dansprogramma waarin vijf bekende Nederlanders samen met hun eigen partner, familielid of collega op verbijsterende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De kijker leert alle deelnemers van dichtbij kennen in een periode van afzien en doorzetten, maar ziet ook hoe zij genieten van deze waardevolle tijd. De weg naar de grote studiovloer is lang en gaat met vallen en opstaan. Met tranen van onmacht, maar ook van geluk en overwinning gaan de koppels met sprongen vooruit. Ook krijgt de kijker de laatste voorbereidingen in de studio te zien, met een uniek kijkje achter de schermen.

 • Muziekshow
22:30
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Luuk Ikink brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

 • Mensen
23:50
RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.

 • Nieuwsprogramma
00:00
RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa.

 • Actuele weer
00:10
RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

 • Entertainmentmagazine
01:00
RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan bekende en onbekende gasten ontvangt met een actuele en/of relevante aanleiding. Luuk Ikink brengt het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

 • Mensen
02:05
Teleshop 4: Dit is mijn toekomst

Dit is mijn Toekomst is een crossmediaal concept waarbij kijkers in contact kunnen komen met spirituele coaches met verschillende expertises. De coaches geven antwoord op vragen, geven advies en bieden een luisterend oor. Het programma is dagelijks live te zien op RTL 4 (12.40 uur) en RTL 5 (13.00 uur). Tevens is er zaterdagnacht een uitzending op RTL 4 rond 01.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Caroline Sonneveld en Gaby van Nimwegen.

 • Esoterie
19:00
Wie is de chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. Lukt het de amateurs de chef te ontmaskeren en zichzelf als professional voor te doen? En lukt het de échte kok zich als amateur voor te doen?

 • Kookprogramma
19:30
Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken!

De Britse chef-kok Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp bij noodlijdende Amerikaanse restaurants. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen, is beperkt.

 • Kookprogramma
20:30
Expeditie Robinson

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin bekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Dit seizoen zijn de kandidaten meer dan ooit op zichzelf aangewezen.

 • Spelshow
21:45
Bluf

Philip en zijn vrienden zijn op het politiebureau om aangifte te doen van diefstal van twee miljoen euro prijzengeld van het Pokertoernooi in Monte Carlo. Ze zijn verrast door de houding van de twee rechercheurs die ze te spreken krijgen. De boel wordt nog meer op scherp gezet als ze door de huisbaas uit het penthouse worden gezet. Dat allemaal terwijl er zich een duistere, nieuwe pokerspeler aandient.

 • Amusement
22:45
Terra Nova

Het gezin Shannon woont op de zeer vervuilde en overbevolkte aarde in 2149. Er geldt een streng tweekinderenbeleid. Jim en zijn vrouw Elisabeth hebben echter drie kinderen. Het gezin meldt zich aan voor de tiende pelgrimstocht: een reis die de Shannons 85 miljoen jaar terugbrengt in de tijd. Ze zijn van plan zich te vestigen in de vredige utopie Terra Nova en te ontsnappen aan de strenge regels op aarde. Elisabeth vindt daar werk in het medische team. Zoon Josh wil eigenlijk niet mee, maar dochter Maddy ziet het avontuur wel zitten. Het derde kind Zoe wordt onder valse voorwendselen meegesmokkeld.

 • Sf-serie
23:45
My Name Is Earl

Earl Hickey is een notoire dief en heeft in zijn leven net één foutje te veel gemaakt. Desondanks zorgt een ommekeer van het lot ervoor dat hij iets meemaakt wat zijn leven drastisch verandert. Earl denkt terug aan de stervende jongen Buddy, die hij tien jaar geleden leerde kennen. Hij besluit de moeder van de jongen op te zoeken. Daar blijkt dat Buddy springlevend is. Hij heeft nog steeds een wens: Earl moet hem helpen met het maken van een film.

 • Comedyserie
00:15
Modern Family

Cameron draaft nogal door in zijn enthousiasme als hij een tijdelijke rol als musicalregisseur heeft op de school van Luke en Manny. Jay heeft zijn broer Tommy op bezoek en Phil wil dat het gezin voor zijn nieuwe advertentie poseert.

 • Sitcom
00:45
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
02:01
Teleshop 5: Nachtlounge - Babes

Homeshopping programma

 • Erotiek
05:30
RTL De Journal

Nieuwsprogramma van de Luxemburgse omroep RTL Télé Lëtzebuerg

 • Nieuws
19:00
Autodieven betrapt!

Amerikaanse realityserie waarin te zien is hoe autodieven te werk gaan. Met behulp van een lokauto zijn verborgencamerabeelden gemaakt. Ook is de achtervolging en de arrestatie door de politie te zien.

 • Recht & criminaliteit
19:30
Stop! Politie

Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 • Realityprogramma
20:30
The Godfather, Part III FILM

Michael Corleone probeert zichzelf en zijn familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de naam Corleone probeert te koppelen aan het Vaticaan, moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.

 • Misdaadfilm
00:00
Timecop FILM

De mogelijkheid om te kunnen tijdreizen zorgt ervoor dat criminelen nieuwe manieren hebben om hun activiteiten uit te voeren. Er wordt dan ook een antimisdaadorganisatie opgericht door de regering, met als taak het voorkomen van misbruik van het tijdreizen. Max Walker wordt een van deze zogenaamde 'timecops'. Hij ontdekt dat de corrupte senator McComb misbruik maakt van de technologie om zijn kansen op het presidentschap te vergroten. Als de senator ontdekt dat Max hem in het vizier heeft, gaat hij achter hem aan in zijn verleden.

 • Actiefilm
01:50
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
02:01
Teleshop 7: Nachtlounge - Flirts

 • Erotiek
05:30
Teleshop 7: Morning Chat

 • Gesprek
19:00
Bouwval Gezocht

Brits woonprogramma waarin kandidaten aan de slag gaan met een huis dat veel aan waarde kan winnen. Met een minimale geldinjectie moet een maximale waardestijging worden gerealiseerd. Alles komt aan de orde, van bouwvoorschriften tot de verbouwingsstress. Aan het eind wijst een woningtaxatie uit hoeveel alle inspanningen hebben opgeleverd.

 • Realitysoap
20:00
RTL Woonmagazine

Edje woont in het centrum van Haarlem. Haar dochter vindt dat de badkamer nodig aan vervanging toe is. Piet Boon en zijn team gaan niet alleen de badkamer een metamorfose geven; als verassing gaan ze ook de slaapkamer aanpakken en wordt er van de rommelkamer een inloopkast gemaakt. Daarnaast gaat Piet Boon deze week op zoek naar de keuken van de toekomst. Op de beurs Living Kitchen in Keulen spreekt hij met topontwerper Andreas Enslin. Het droomhuis ligt in Heemskerk in een prachtig natuurgebied. Het zijn drie gewone huizen die aan elkaar gekoppeld zijn en zo samen een waanzinnig droomhuis vormen.

 • Wonen
20:30
The Family Stone FILM

Everett Stone (Dermot Malroney) is klaar om zijn nieuwe vriendin Meredith (Sarah Jessica Parker) uit te nodigen voor de kerstvakantie en om haar kennis te laten maken met zijn familie. Helaas zijn de familieleden het hier niet helemaal mee eens en zetten ze alles op alles om te voorkomen dat hun broer trouwt met deze - in hun ogen te tuttige- Meredith.

 • Komedie
22:35
Bones

Amerikaanse misdaadserie waarin forensisch antropologe dr. Temperance "Bones" Brennan en haar team de FBI helpen om oude, onopgeloste maar ook recente moordzaken aan de hand van botrestanten op te lossen. "Bones" werkt samen met FBI-agent Seeley Booth om de dader van de misdaad op te sporen.

 • Misdaadserie
23:30
Dr. Phil

Zeven tienermeisjes zonderen zich samen met hun moeders af in het 'Dr. Phil House'. Een deel van de meisjes zegt het slachtoffer van pesten te zijn en de anderen geven toe dat zij pestkoppen zijn. Een van de meisjes vertelt dat ze geslagen is door een klasgenoot. Een ander meisje wordt ervan beschuldigd treiterberichten te hebben gestuurd naar een ex-vriendin, die uiteindelijk zelfmoord heeft gepleegd. Dr. Phil praat met de tieners en vraagt aan de pestkoppen of ze uit kunnen leggen waarom ze zich zo gedragen.

 • Talkshow
00:20
Sex and the City

Drie van de vier vriendinnen worstelen met de vraag wat je precies allemaal aan je geliefden kan vertellen en wat beter is om te verzwijgen. Carrie vraagt zich af of ze een vriendin de waarheid zal vertellen over haar onbeschofte echtgenoot en Samantha twijfelt of ze haar vriend zal confronteren met zijn tekortkomingen.

 • Comedyserie
00:50
Teleshop 8: Dit Is Mijn Kracht

 • Teleshop
01:10
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
02:01
Teleshop 8: Nachtlounge - Hollandse meiden

 • Erotiek
05:30
Teleshop 8: Car Tracks

 • Verkeer

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Bezig met laden...

Programma gemist

Kijk meer
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Eergisteren
Gisteren
Vandaag

Kijk video's

 1. Eerste kus

  2 september 1:28 min.

  Eerste kus

 2. Niets zal ooit meer hetzelfde zijn

  2 september 0:23 sec.

  Niets zal ooit meer hetzelfde zijn

 3. We bereiden ons voor op het ergste

  2 september 0:28 sec.

  We bereiden ons voor op het ergste

 4. Volgens mij is ze een echte prinses!

  2 september 0:17 sec.

  Volgens mij is ze een echte prinses!