Krezip live in de Ziggo Dome 24, 25 en 26 oktober 2019

Krezip live in de Ziggo Dome 24, 25 en 26 oktober 2019

Laatste kaarten voor derde Krezip show in Ziggo Dome nú in de verkoop

Eerste twee concerten verkochten in mum van tijd uit

 

Je kunt het nauwelijks gemist hebben: Krezip is terug! In januari maakte het zestal bekend weer bij elkaar te komen voor een reeks Ziggo Dome shows op 24, 25 en 26 oktober. De concerten op 25 en 26 oktober verkochten binnen recordtempo uit, voor de derde show op 24 oktober zijn de laatste kaarten nú verkrijgbaar. Tijdens deze bijzondere shows komen alle hoogtepunten en bekende hits uit de carrière van de band langs in een reis door het hele repertoire van Krezip.

 

Naast een live terugkeer voor een beperkt aantal shows, hebben de Tilburgers ook nieuwe muziek uitgebracht. Om de reünie te beklinken bracht Krezip ‘Lost Without You’ uit, waarmee ze binnen no time een gouden plaat scoorden. Wegens het overweldigende succes van de single op zowel streaming als radio nam de band, tegen de oorspronkelijke plannen in, tweede comeback single ‘How Would You Feel’ op. “Tussen alle mooie avonturen die we samen weer mogen beleven was er ineens inspiratie voor nog een nieuwe song!” aldus frontvrouw Jacqueline Govaert.

 

De band brak in 2000 door bij het grote publiek na een optreden op Pinkpop, waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht Krezip meerdere albums uit, en scoorden ze een flink aantal grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloten de bandleden er een punt achter te zetten en gingen ze ieder hun eigen weg.