Bekijk de eerste teaser van de nieuwe film over Harry en Meghan

Bekijk de eerste teaser van de nieuwe film over Harry en Meghan

/

Het Amerikaanse netwerk Lifetime heeft nog lang geen genoeg van het liefdesverhaal van Harry en Meghan. Na de televisiefilm Harry & Meghan: A Royal Romance, die vorig jaar in aanloop naar het huwelijk verscheen, komt er een vervolg. Harry & Meghan: Becoming Royal zal later dit voorjaar te zien zijn.

De film

In de tweede film staat het eerste jaar van het huwelijk van Harry en Meghan centraal. Lifetime belooft een verhaal over “de onbekende geneugten en uitdagingen van het leven binnen de koninklijke familie”. “Naast het combineren van hun families en culturen worden Harry en Meghans kernwaarden op de proef gesteld terwijl ze proberen de balans te vinden tussen het in ere houden van de koninklijke tradities en trouw blijven aan hun overtuigingen”, omschrijft het netwerk de nieuwe film.

Hoofdrolspelers

De hoofdrolspelers uit A Royal Romance keren niet terug. Harry wordt dit keer gespeeld door acteur Charlie Field, die eerder in onder meer Poldark en Genius speelde. Actrice Tiffany Marie Smith, bekend van Supernatural en Jane the Virgin, kruipt in de huid van Meghan. De opnamen voor Becoming Royal zijn van start gegaan en de eerste beelden zijn nu hier!

BRON: Shownieuws

Tags: