OMG! Daniel Radcliffe gelooft in Harry Potter-reboot.

OMG! Daniel Radcliffe gelooft in Harry Potter-reboot.

/

Alle Harry Potter fans opgelet! Volgens Daniel Radcliffe is het maken van een Potter reboot haast onvermijdelijk. Dit zei hij gisteren in een interview met IGN.

Andere versie

Daniel Radcliffe zegt zelfs zeker te weten dat er een andere versie komt. Hij vindt dat het niet zo kan zijn dat hij de allerlaatste Harry Potter is die op het scherm te zien is geweest. 

Andere personages

Of we Daniel Radcliffe ook zelf gaan zien in de nieuwe film of serie is voor hem ook een raadsel. Hij vraagt zich af of mensen het nog steeds leuk vinden om hem in de rol van Harry Potter te zien. Daarnaast wil hij ook andere mensen de kans geven om te shinen in deze rol.

Boeken

In 2017 schreef de schrijfster van alle Harry Potter boeken, J.K. Rowling, twee nieuwe boeken. Harry Potter: a Journey Through a History of Magic gaat over allerlei magische wezens en toverspreuken en in Harry Potter: A History of Magic wordt de lezer meegenomen naar de onderwerpen die Harry en zijn vrienden bestudeerden op Zweinstein. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd of hier misschien een nieuwe serie of film van gemaakt gaat worden.

Tags: