5 dingen die je nog niet wist over de film Cocktail
|

5 dingen die je nog niet wist over de film Cocktail

Een liefdesverhaal op het exotische Jamaica, een jonge Tom Cruise en cocktails! Het verhaal kennen we maar dit wisten we nog niet:
 

1. Perfect match

Jim Carrey, Charlie Sheen en Keanu Reeves kwamen ook in aanmerking voor de rol van Brian Flanagan. Uiteindelijk beek Tom Cruise de perfect match. 

2. Andere locatie

De film cocktail staat bekend om zijn exotische locatie Jamaica. Van de filmspeelduur van 104 minuten is uiteindelijk maar 24 minuten echt gefilmd in Jamaica. De rest van de film is opgenomen in New York.

3. Trucjes

De Bartender-trucjes, zoals het gooien met flessen, waren niet gescript en werden pas in de laatste minuten gedraaid omdat de acteurs zich als echte bartenders wilden voelen. 

4. Grote namen

Jennifer Grey, Demi Moore, Ally Sheedy, Jodie Foster, Daryl Hannah, Sarah Jessica Parker en Jennifer Jason Leigh kwamen ook in aanmerking voor de rol van Jordan Mooney

5. Verschillende kapsels

Het haar van Tom Cruise verandert in de film voortdurend. De schrijvers hebben dit gedaan om de tijd in de film aan te duiden.  Het verhaal speelt zich namelijk af in meerdere maanden.


Nog meer filmweetjes lezen? Wist je dit al over de film Overboard?

Tags: