Bekijk de trailer van ‘The Nutcracker & The Four Realms’
|

Bekijk de trailer van ‘The Nutcracker & The Four Realms’

Deze film zal het hart van menig Disney liefhebber sneller laten kloppen. Na vele andere live-action remakes is nu namelijk ook de notenkraker aan de beurt. Hoewel het origineel ‘De notenkraker en de muizenkoning’ heet, noemt Disney het ‘De notenkraker en de vier rijken’ oftewel The Nutcracker & The Four Realms.

Het verhaal

De jonge Clara krijgt van haar peetvader Drosselmeyer op Kerstavond een pop in de vorm van een notenkraker. Wanneer Clara om klokslag twaalf uur naar de pop kijkt, komt ze terecht in een magische wereld. In deze magische wereld woedt een strijd tussen de vier rijken. Clara wil helpen en start daarom een tocht langs het Land van Sneeuwvlokken, het Land van Bloemen en het Land van Zoetigheid waar ze de Sugar Plum Fairy ontmoet. Het Vierde Rijk wordt met harde hand geregeerd door Mother Ginger. Lukt het Clara om de strijd tussen de vier rijken te stoppen?

De film is vanaf 1 november 2018 te zien in de bioscoop

De cast

Niet alleen het fantastische verhaal, maar ook de cast is zeker een reden om een bezoekje te brengen aan deze film. Niemand minder dan Morgan FreemanKeira KnightlyHelen Mirren en Eugenio Derbez zullen schitteren in The Nutcracker & The Four Realms.

Trailer

Bekijk de trailer hieronder:

Tags: