De Klein Zeemeermin wordt verfilmd!
|

De Klein Zeemeermin wordt verfilmd!

Disney is de laatste tijd helemaal into live-action remakes. Zo zijn Beauty and the Beast, Tarzan en The Jungle Book al een enorm succes. Eén van de films die op dit moment op de planning staat is de remake van De Kleine Zeemeermin. Disney is alleen niet de enige die de film nieuw leven in wil blazen. 

Als eerste wil Disney zelf een nieuwe live-action remake maken. Daarnaast wil Universal ook een re-make maken. Er is nog niet heel veel bekend over de film. Wat wel bekend is, is dat de film een stuk donkerder zal zijn dan de Disney versie. Het script is gebaseerd op het originele sprookje van Hans Christian Andersen.  In dit sprookje zal elke stap die de zeemeermin zet met haar nieuwe voeten voelen alsof een mes haar voerzool doorboort...

Tenslotte is er nog een versie van Conglomerate Media/Kingsway Productions. Deze film is ook al in de maak! Het verhaal wijkt alleen flink af van het originele verhaal. De film speelt zich niet ‘diep in de zee’ af, maar in Mississippi. Het verhaal gaat over een jong meisje (Elle). Zij ontdekt samen met haar oom een zeemeermin. De zeemeermin is niet zomaar een zeemeermin. Het is een meisje waarop een vloek rust. Zij verandert namelijk met volle maan in een zeemeermin. De film zal naar verwachting in augustus uitkomen.

Bekijk de trailer hieronder!