Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe Legally Blonde-film.
|

Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe Legally Blonde-film.

Mocht je het nog niet weten: er komt een nieuwe Legally Blond film. Ellen Woods (Reese Whitherspoon) mag haar roze pakjes weer uit de kast trekken voor deel drie van Legally Blond!

De film komt helaas pas in 2020 uit, maar de voorpret mag natuurlijk wel al beginnen. Dit is wat we tot nu toe weten over de nieuwe Legally Blond film.

Elle woods

Ook in het derde deel zien we Reese Witherspoon als Elle Woods, want zonder Reese geen Legally Blond! Het is dan ook geen verrassing dat ze het derde deel ook op zich neemt. Er gingen al lange tijd geruchten voordat bekend werd dat Reese de rol weer op zich zou nemen. Met onderstaande video maakte ze bekend dat alle geruchten waar waren. 

Het verhaal

De geruchten gaan dat Elle in deel drie terugkeert als president met chihuahua onder de arm. Reese laat weten dat de film echt alle kanten op kan gaan: van rechter tot dief in de gevangenis. Verder wil ze er niet meer over zeggen. Wie zijn benieuwd!

Producer

Reese Witherspoon zal niet alleen gaan acteren in de nieuwe film. Ze zal ook als producent aan de slag gaan. Ze heeft namelijk haar eigen productiebedrijf 'Hello Sunshine.'

Datum

Zet het in je agenda. De film zal vanaf 14 februari 2020 in de bioscopen te zien zijn.

Tags: