Kijk de teaser van Mary Poppins Returns!
|

Kijk de teaser van Mary Poppins Returns!

Er komt een vervolg van Mary Poppins en niemand minder dan Emily Blunt neemt de rol van kinderjuffrouw op zich! De eerste teaser van Mary Poppins Returns is uit en daarin is Blunt in vol Mary Poppins-ornaat te zien. Inclusief de kenmerkende hoed en paraplu.

In het vervolg worden de nu volwassen Jane en Michael Banks, de kinderen uit de originele film, bezocht door Mary Poppins. De familie heeft een persoonlijk verlies geleden en door Mary's unieke magische vaardigheden helpt ze ze de leuke dingen in het leven weer zien. Ze wordt daarbij geholpen door haar vriend Jack, een rol van Lin-Manuel Miranda.

 De Engelse Emily Blunt kennen we natuurlijk uit The Devil Wears Prada, The Young Victoria en als de vrouw van John Krasinski. Acteur Lin-Manuel Miranda is vooral bekend als de schrijver van de immens populaire Broadway-musical Hamilton

De Mary Poppins-film zijn gebaseerd op de boeken van P.L. Travers. In het origineel uit 1964 speelt Julie Andrews de rol van Mary. De film is een van de populairste musicalfilms aller tijden en won een Oscar voor beste visuele effecten.

Het is nog even wachten totdat we Mary Poppins Returns in de bioscoop kunnen zien: de film komt pas in december 2018 uit. 

Tags: