300 miljoen kroketten
Niet alleen Johannes houdt van kroketten, wij houden er allemaal van. Per jaar eet de gemiddelde Nederlander meer dan 25 kroketten. Bij elkaar zijn dat 300 miljoen kroketten!
De lekkerste hebben wij voor jullie op een rijtje gezet.
Risottokroket
Als je risotto over hebt, maak er dan eens risottokroketjes van. In Italië worden ze in balletjes gevormd en heten ze arancini.
Ham kroket
Dit is een Spaanse variant van de kroket en wordt gegeten als tapas. Meestal worden de kroketjes met gedroogde ham gemaakt, waardoor de vulling nog meer smaak krijgt.
Geitenkaas kroket
Geitenkaas wordt steeds bekender. Het kan daarom uiteraard niet ontbreken als vulling van een kroket.
Garnalenkroket
Onze favoriet is toch wel de garnalenkroket. De smaak is super intens en wat is er nu lekkerder dan Hollandse garnaaltjes?!
Kalfsvleeskroket
En natuurlijk de meest bekende... de kroket gevuld met heerlijk mals draadjesvlees! Zet de frituur maar alvast aan!