Dit zijn de meest sexy mannen volgens People Magazine
|

Dit zijn de meest sexy mannen volgens People Magazine

Het Amerikaanse tijdschrift People Magazine heeft weer een lijst met de meest sexy mannen gemaakt. Benieuwd wie erin staan? We zetten ze voor je op een rijtje! Mét foto's, uiteraard ;-).

Sexiest Man Alive: Blake Shelton

De titel "sexiest man alive", een felbegeerde titel in Hollywood, gaat dit jaar naar een opvallende naam. De winnaar is namelijk Blake Shelton, een Amerikaanse countryzanger die ook jurylid is in de Amerikaanse versie van The Voice

In Nederland kennen de meeste mensen hem vooral als de vriend van Gwen Stefani, die hij leerde kennen bij The Voice. Stefani was daar ook jurylid.

Amerika heeft gemengd gereageerd op het nieuws. Een Twitteraar noemt hem bijvoorbeeld "net zo sexy als een glutenvrije cracker". Niet zo sexy dus. Wat vind jij van de keuze voor Blake Shelton?

Sexiest Mystery Man: Ryan Gosling

Ryan Gosling mag natuurlijk niet ontbreken op deze lijst! Hij is door People bekroond tot meest sexy mysterieuze man van het jaar. Snappen wij wel.

Sexiest Risk-Taker: Armie Hammer

De 31-jarige acteur Armie Hammer is uitgeroepen tot meest sexy risk-taker van het jaar. Je kent hem misschien uit The Social Network, The Man From U.N.C.L.E. en The Lone Ranger.

Sexiest Chart-Topper: Luis Fonsi

Denk je aan deze man, dan heb je ongetwijfeld het nummer "Despacito" al in je hoofd. De zanger met de hit van het jaar is gekozen tot meest sexy chart-topper. Hij is trouwens 39 jaar. Ja, echt.

Sexiest Triple Threat: 50 Cent

Rapper en acteur 50 Cent is gekozen tot Triple Threat van het jaar. Wat die titel inhoudt? We hebben geen idee, maar een foto van deze sexy man delen we natuurlijk graag met jullie.

Sexiest Thrill-Seeker: Zac Efron

De dertigjarige Zac Efron is verkozen tot knapste thrill-zoeker van het jaar, omdat hij volgens het blad geen uitdaging uit de weg gaat. En hij sexy is.

Sexiest Cast: de mannen van This Is Us

De mannen van televisieserie This Is Us zijn verkozen tot de meest sexy cast. Daar kunnen wij wel inkomen! Naast Milo Ventimiglia, die we natuurlijk kennen als Jess uit Gilmore Girls, maken Justin Hartley en Sterling K. Brown deel uit van de cast. 

 

Tags: