Vindt Bachelor Robbert de liefde van zijn leven?

Vindt Bachelor Robbert de liefde van zijn leven?

/

Vanavond kunnen we eindelijk genieten van de liefdesperikelen van onze Bachelor Robbert! We starten de datingshow meteen goed met een extra lange aflevering. 

De Bachelor

In De Bachelor gaat de 32-jarige single Robbert op zoek naar de liefde van zijn leven. Bij de start dienen zich twintig aantrekkelijke, ambitieuze vrouwen aan die net als hij klaar zijn voor de liefde. 

De dames

Vanavond zien de dames én Robbert elkaar voor het eerst! Zien we liefde op het eerste gezicht ontstaan? Heeft Robbert meteen een klik net een van de dames? En wat vinden de dames van hun concurrentie? En wat vinden ze eigenlijk van de Bachelor die we hen voorschotelen?

Over Robbert

Onze Bachelor is de 32-jarige selfmade man Robbert. Hij is hoffelijk, geïnteresseerd en laat iedereen zich op z'n gemak voelen. Wie met Robbert op date gaat hoeft zich geen zorgen te maken dat het saai zal zijn. 

Robbert is opgegroeid in Heiloo en verhuisde op 23-jarige leeftijd naar Amsterdam. Als Global IT Process Manager bij Heineken reist hij de hele wereld over. Als hij thuis is, zit hij het liefst op zijn bootje of op zijn racefiets.

Ideale vrouw

Zijn ideale vrouw is intelligent, heeft een eigen leven, een passie én moet hem kunnen uitdagen. Of die ideale vrouw tussen de twintig dames zit, zie je vanaf vanavond om 20.30 uur in De Bachelor bij Net5!

Tags: