De meest magische kerstmarkten van Duitsland!

De meest magische kerstmarkten van Duitsland!

/

 Traditioneel, glamoureus of magisch? Welke Duitse kerstmarkt is jouw favoriet?


2018

10. Berlijnse Kerstmarkten

Met meer dan 60 kerstmarkten verspreid over de hele stad is het geen wonder dat Berlijn wordt beschouwd als de hoofdstad van de kerstmarkten. De hele stad verandert in december in een magisch winter wonderland.

 

2018

9. De dromerige kerstmarkt in Braunschweig

Deze absolute kerst knaller vind je tussen een koepel en een kasteel in het mooie stadscentrum van Braunschweig. Je kunt je glühwein en braadworst meenemen naar de slotgracht en genieten van de romantische kerstsfeer op houten vlotten.

2018

8. De iconische Nürnberger kerstmarkt

Zonder de stad Nuremberg hadden we waarschijnlijk geen peperkoek en braadworst gekend, dus alleen al daarom is het een geweldige stad. Op deze meest iconische kerstmarkt van Duitsland kan je  zoveel peperkoek en lekkers eten als je maar wilt. De kleine kerstkraampjes met traditionele kerst lekkernijen maakt het helemaal af!


2018

7. Kerstmarkt in Dusseldorf

Naast een van Duitslands meest mooie kerst beurzen, belooft kerstmarkt Düsseldorf een prachtige show dit jaar. Door de hele stad kan je de kerstsfeer proeven.

 

2018

6. Kerstmarkt in Frankfurt

De kerstmarkt in Frankfurt is een van Duitslands oudste, grootste en meest boeiende kerstmarkten. De Kerstgekte start in Romerberg en verspreidt zich over de hele stad. De stalletjes gaan terug in de tijd met ouderwetse versieringen en kerstkoren, maar vooral de vele kerstlichtjes maken deze plek magisch.

 

2018

5. Magdeburg kerstmarkt

Hoewel deze markt niet zo populair is als bovenstaande kerstmarkten, is het zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. De vrolijke kraampjes met de leukste decoraties, magische kerstmuziek en de heerlijke geuren van snoep en glühwein zorgen voor een ultiem kerstgevoel.

 

2018

4. De knusse kerstmarkt in Coburg

Het is klein, gezellig, lief en heeft een waanzinnig lekkere one of a kind braadworst ,gegrild op sissende dennenappels. Misschien is dit wel het echte winter wonderland.


2018

3. De magische kerstmarkt in Stuttgart

Als je van kerstkoren houdt dan is dit the place to be. In Stuttgart vind je een van de grootste kerstmarkten van het land. Er is ook een sprookjes-dorp waar je sprookjes tot leven komen. Door de kastelen, houten kraampjes en kerstlichtjes waan je je in een waar winter wonderland. Echt een aanrader.

 

2018

2. De romantische kerstmarkt van Ravennaschlucht

Deze markt ligt midden in het magische zwarte woud, in een grot onder een treinviaduct. De perfecte locatie om te genieten van de sneeuw en een romantisch moment met je grote liefde.

 

2018

1. Cologne Kerstmarkten

Last but not least, Keulen! Alle kerstmarkten in Keulen hebben hun eigen unieke uitstraling, van traditioneel tot glamoureus. Niet langer wachten, want het is echt de moeite waar om deze prachtige kerst stad te bezoeken.

Tags: