Disneyland is op zoek naar Nederlandse prinsen en prinsessen

Disneyland is op zoek naar Nederlandse prinsen en prinsessen

/

Droomde jij er vroeger ook altijd van om een prins of prinses te zijn? Je droom kan nu uitkomen! Disneyland Parijs zoekt mensen die voor hun shows, parades en meet-and-greets prinses of prins willen zijn. 

Nederlandse prinsen en prinsessen

Het goede nieuws is dat Disneyland Parijs specifiek op zoek is naar Nederlandse prinsen en prinsessen. Maak je agenda maar vast vrij, want op 22 september vinden er open audities plaats in Amsterdam. Wanneer je tussen de 137 en 192 centimeter lang bent mag je je aanmelden. Ervaring als danser of acteur is geen vereiste, maar je hebt wel een streepje voor op de rest. Het is echter wel een vereiste dat je Engels of Frans kunt spreken. Er moeten 50 vacatures worden vervuld. De gelukkigen zullen van oktober 2018 tot en met maart 2019 aan de slag mogen. Welke prins of prinses je mag gaan spelen is nog niet duidelijk. 

Audities

Mocht je eraan denken om in een prinsessenjurk of prinsenpak op de auditie te verschijnen dan wordt je hoogstwaarschijnlijk niet aangenomen. Wie auditie komt doen wordt namelijk gevraagd om make-uploos in een trainingsbroek en sneakers te verschijnen. De audities vinden op 22 september plaats bij Chassé Dance Studios in Amsterdam. Meer informatie over de vacature vind je hier.

Tags: