Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Australie

Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Australie

/

Het verhaal van Daisy en Aaron. Op de vlucht van Amsterdam naar Barcelona sloeg de vonk over

Voor onze nieuwe rubriek ‘Verliefd in…' waren wij opzoek naar mooie, leuke, interessante buitenlandse liefdesverhalen. Tussen de vele aanmeldingen zat ook Daisy. Lees hier haar buitenlandse liefdesverhaal.

Aaron en ik hebben elkaar ontmoet aan boord van een vliegtuig. Hij was de passagier en ik de stewardess. Tijdens het uitstappen was Aaron aan het wachten tot alle passagiers weg waren. Hij liep naar mij toe, gaf mij een klein papiertje en zei: “Look me up on Facebook”. Terug op Schiphol heb ik dit gelijk gedaan en kwam er toen achter dat Aaron in Australië woonde.

Pijl van Cupido

Aaron stuurde mij een berichtje via Facebook, maar door de grote afstand heb ik dit genegeerd. Australië was voor mij veel te ver. Twee weken later stuurde hij weer een berichtje. Ik was die dag vrij en vond het wel leuk om een beetje te kletsen. Het bleef allemaal oppervlakkig en soms hadden we een paar weken geen contact. Drie maanden na de vlucht stelde hij voor om een keertje te videobellen. Ik was ineens nerveus. Zodra ik Aaron zag voelde het alsof ik geraakt was door de pijl van Cupido. We hebben zitten kletsen tot mijn batterij leeg was.

Date in Nederland

De dagen die volgde belde we elke dag. Aaron stelde voor om voor een date naar Nederland te komen. Ik dacht dat het een grapje was en zei volmondig: “Ja natuurlijk”. Niet wetende dat hij de volgende dag daadwerkelijk een ticket had geboekt. Dit had ik nooit verwacht, dat iemand voor mij bereid was de hele wereld over te vliegen voor een date.

In februari was het eindelijk zo ver. Met knikkende knieën stond ik op Schiphol. Elke keer als de deuren van de Aankomsthal open gingen kreeg ik een mini hartaanval. Aaron was heel zelfverzekerd. Hij liep naar mij toe en zei: “Well give me a kiss”. Drie weken lang bleef hij en het waren echt droom weken. Nog nooit voelde ik mij zo thuis in mijn eigen huis. We hebben zelfs een tripje naar Italië gemaakt.

2018

Toekomstplannen

Helaas moest Aaron terug naar Australië om zijn laatste termijn aan de universiteit af te maken. Na vier maanden was het mijn beurt om de wereld over te vliegen voor de liefde. Dit was een hele bijzondere reis en wat is Australië toch ver weg. Tijdens mijn verblijf hoorde Aaron dat hij officieel geslaagd was voor zijn studie en konden we plannen maken voor de toekomst. Na alles op rijtje te hebben gezet betreft werk en visums bleek Nederland de beste optie voor ons. Inmiddels wonen we nu net een jaar samen.

SHE SAID YES!

Afgelopen mei zijn wij terug gegaan naar Australië en deze keer ging mijn vader mee om zijn familie te ontmoeten. Op deze reis heeft hij mij op het strand ten huwelijk gevraagd. Wij gaan trouwen in Nederland. Aanstaande April is het zo ver! We hebben gekozen voor een voorjaarsbruiloft zodat zijn moeder de tulpenvelden kan zien. Dit is een grote wens van haar.

Tags: