Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Catalonië

Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Catalonië

/

Het verhaal van Helen en Oscar. 'De komende jaren blijven we nog in Nederland, maar onze toekomst plannen liggen in Spanje, Catalonië.'

Voor onze nieuwe rubriek ‘Verliefd in…' waren wij opzoek naar mooie, leuke, interessante buitenlandse liefdesverhalen. Tussen de vele aanmeldingen zat ook Helen. Lees hier haar buitenlandse liefdesverhaal.

Barcelona

In 2005 ging ik samen met een stel vriendinnen op vakantie naar Barcelona. Eén van hen had een lange afstandsrelatie met één van de beste vrienden van Oscar. Zij kon haar vriend weer zien en voor ons was het een leuk vakantieadresje. We hebben er twee keer een super leuke week gehad.

De vonk sloeg over

De allereerste avond ontmoette ik Oscar, we hadden meteen een klik. Ik was 19 en hij 24, dus we waren nog niet zo bezig met een relatie. Tot we elkaar jaren later weer zagen. Oscar boekte impulsief een weekendje Nederland. Tijdens dit weekend sloeg de vonk echt over.

Lange afstandsrelatie

Een echte eerste date hebben we nooit gehad. Het ging eigenlijk vanaf dit weekend allemaal heel snel. We hebben een tijd op en neer gereisd tussen Utrecht en Barcelona. Uiteindelijk besloot Oscar naar Nederland te komen (aangezien ik mijn studie geneeskunde nog moest afmaken).

Zoon James

We zijn inmiddels bijna 7 jaar samen. In 2017 zijn we getrouwd! We hebben een fantastische bruiloft gehad in Barcelona met al onze vrienden en familie. Afgelopen april is onze zoon James geboren en we genieten enorm van hem.

Toekomstplannen

De komende jaren blijven we nog in Nederland, maar onze toekomstplannen liggen in Spanje ,Catalonië. Werken als huisarts onder de Spaanse zon en samen een kliniek runnen, dat lijkt ons wel wat!

Tags: