Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Curaçao

Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Curaçao

/

Het verhaal van Renée en Roviensly. 'In februari 2017 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon'

Voor onze nieuwe rubriek ‘Verliefd in…' waren wij opzoek naar mooie, leuke, interessante buitenlandse liefdesverhalen. Tussen de vele aanmeldingen zat ook Renée. Lees hier haar buitenlandse liefdesverhaal.

Curaçao

In 2012 emigreerde mijn ouders naar Curaçao. Ik had een goede baan als Storemanager in een schoenenwinkel, maar in 2014 besloot ook ik de gok te wagen; Voor ''onbepaalde tijd'' naar Curaçao. 

Oktober 2015

In 2015 werkte ik al ruim een jaar in een restaurant als Supervisor. Hier organiseerde ze elke zondagavond een Reggae night met een live band. Omdat dit veel publiek trok waren hier altijd ook twee beveiligers aanwezig. Rond oktober 2015 kwam er op een avond ineens een andere beveiliger die vanaf toen elke zondagavond zou komen werken.

“Gewoon een aardige jongen”

Iedereen vond hem reuze interessant, want hij zag er zeker niet verkeerd uit. Voor mij was het op dat moment ''gewoon een aardige jongen'' omdat we op dat moment beide nog een relatie hadden. Hoe toevallig dat binnen twee maanden onze beide relaties stuk liepen en we dat ook beiden aan elkaar vertelden. 

Toch wel leuk

Eigenlijk werd elke zondag steeds meer duidelijk dat ik hem toch wel heel erg leuk vond. Op 1 januari is er op Curaçao altijd een groot feest genaamd Su Legria. Ik ging zelf naar het feest en zag dat hij daar aan het werk was. Ik zei tegen een vriend van mij, die toevallig zijn collega was, dat ik hem toch erg leuk vond en eigenlijk zijn nummer niet durfde te vragen… Waarop hij dat meteen voor mij regelde.

Eerste date

Vanaf toen zijn we non stop gaan appen en twee dagen later hadden we onze eerste date. We zouden eigenlijk alleen naar het strand gaan, maar uiteindelijk zijn we erna ook bij een restaurant gaan eten en nog wat gaan drinken. Vanaf deze dag waren wij onafscheidelijk...

Meant to be

Fastforward naar drie jaar later. In februari 2017 zijn wij trotse ouders geworden van onze zoon. Sinds december 2017 zijn wij verloofd en afgelopen maart zijn wij verhuisd naar Nederland. Alles is in een sneltrein gegaan, maar ik zou het niet anders willen. We zijn ontzettend gelukkig en hebben een mooie bruiloft in het vooruitzicht.

Sommige dingen zijn gewoon ''meant to be''...

Tags: