Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Rusland

Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Rusland

/

Het verhaal van Evert-Jan en Anatol II. De liefde ontstond via een datingssite.

Voor onze nieuwe rubriek ‘Verliefd in…' waren wij opzoek naar mooie, leuke, interessante buitenlandse liefdesverhalen. Tussen de vele aanmeldingen zat ook Evert-Jan. Lees hier zijn buitenlandse liefdesverhaal.

Rusland

Anatol II en ik hebben elkaar ontmoet via een datingssite. Na vele gesprekken besloten wij elkaar op te zoeken. Ik vertrok naar Rusland voor onze eerste ontmoeting.

Liefde op het eerste gezicht

Zodra ik hem zag wist ik dat het goed zat. Natuurlijk waren we allebei heel erg nerveus, maar dat maakte de ontmoeting niet minder leuk. Ik durf zelfs wel te zeggen dat ik de ontmoeting grandioos vond. Het was liefde op het eerste gezicht.

Eerste date

Onze eerste date was erg leuk. Hij was heel zorgzaam, lief en aardig. Dit gaf mij gelijk een goed gevoel. De date verliep daardoor ook heel soepel, we konden lekker onszelf zijn. We hebben uren zitten praten. Het voelde alsof we elkaar al veel langer kende.

Taalcursus

Ondertussen kennen we elkaar bijna vier jaar. Er zijn plannen om samen te gaan wonen, maar we weten nog niet waar. We hebben daarom besloten om beide een taalcursus te volgen. Ik volg een cursus Russisch en hij een cursus Engels. Zo kunnen we makkelijker communiceren en hebben we de vrijheid om zowel in Rusland als in Nederland te gaan wonen.

Onze toekomst...

Waar we uiteindelijk terecht komen weten we dus nog niet, maar dat we van elkaar houden dat staat zeker vast.

Voor de toekomst wensen wij veel liefde, geluk en gezondheid samen. Wij hopen een mooie toekomst samen op te bouwen.

Tags: