Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Texas

Grenzeloos verliefd: Verliefd in... | Texas

/

Het verhaal van Dorien en Bakari. Ze kennen elkaar ondertussen bijna twee jaar. Het wordt nu dus wel tijd voor een volgende stap

Voor onze nieuwe rubriek ‘Verliefd in…' waren wij opzoek naar mooie, leuke, interessante buitenlandse liefdesverhalen. Tussen de vele aanmeldingen zat ook Dorien. Lees hier haar buitenlandse liefdesverhaal.

Texas

In februari 2017 studeerde ik voor 5 maanden aan de universiteit TCU in Fort Worth Texas. Dit was een onderdeel van mijn studie. Bakari studeerde daar al en had les samen met mijn toenmalige huisgenootje. Samen met de andere internationale studenten besloten we een feestje te geven om mensen te leren kennen.

De ontmoeting

Tijdens het feestje zag ik hem aan de andere kant van de ruimte zitten. Hij leek mij heel vrolijk en gezellig. Ik besloot een praatje met hem te gaan maken en liep naar hem toe. We hebben de hele avond met elkaar gekletst. Aan het einde van de avond vroeg hij mijn nummer en of ik een keer met hem op date wilde. Natuurlijk wilde ik dat!

Eerste date

Onze eerste date was heel spannend. Het was de dag voor Valentijnsdag en we hadden afgesproken voor zijn appartement. Na een gezellige wandeling hebben we een burrito gegeten bij een klein Tex-Mex tentje. Bakari is heel vrolijk en grappig, dus het was voor mij niet moeilijk om mij al snel op mijn gemak bij hem te voelen. Na de date liep hij met mij mee terug naar mijn appartement (als een echte gentleman) en het duurde niet lang voordat we onze tweede date hadden. 

Visum

We kennen elkaar ondertussen bijna twee jaar. Het wordt nu dus wel tijd voor een volgende stap. Ik hoop dat ik dit jaar afstudeer en dat ik dan de komende zomer kan beginnen met het aanvragen van een visum.

Bakari zit op dit moment op een optometry school in Worcester Massachusetts. Daar is hij net dit jaar begonnen. Hij wil oog dokter worden en we willen waarschijnlijk in de buurt Boston een leventje samen starten. Hij moet dus nog wel even naar school. Daarna gaan we kijken of we in Boston blijven of dat we uiteindelijk toch naar Nederland gaan. Het maakt Bakari niet zoveel uit, hij vindt Nederland ook heel leuk. 

Afstand

De afstand is soms lastig, maar we proberen elkaar zo vaak mogelijk te zien. Ik ben de afgelopen zomer daar de hele zomer geweest en Bakari komt straks met de kerst 3 weken naar mij toe. Daar kijk ik heel erg naar uit!

Onze toekomst...

Daarna weten we niet direct wanneer we elkaar weer gaan zien, maar in ieder geval zo snel als het kan. De lange afstand is vol te houden als je weet dat het niet voor eeuwig is. Ik kijk heel erg uit naar wat de toekomst ons brengt!

Tags: