Toen en nu: de cast van Coyote Ugly
|

Toen en nu: de cast van Coyote Ugly

Het is alweer zeventien (!) jaar geleden dat Coyote Ugly in de bioscoop te zien was! Hoe zien de acteurs er nu uit en wat doen ze tegenwoordig eigenlijk?

Piper Perabo

 

Na Coyote Ugly speelde Piper in meerdere indiefilms en de Cheaper by the Dozen-filmreeks. Recentelijk was ze te zien in de serie Covert Affairs. Voor haar rol daarin ontving ze een Golden Globe-nominatie. En geloof het of niet: Piper heeft tegenwoordig haar eigen bar in New York!

Adam Garcia

Adam speelde samen met Lindsay Lohan in de film Confessions of a Teenage Drama Queen. Samen met Drew Barrymore speelde hij in Riding in Cars with Boys. Hierna maakte hij de overstap naar het theater. Zo speelde hij in de musical Wicked in Londen. Zijn laatste rol was die als jurylid in de Australische editie van Dancing With The Stars.

Tyra Banks

Tyra is natuurlijk bekend als supermodel en presentatrice van het immens populaire America's Next Top Model. Daarnaast had ze haar eigen talkshow met de toepasselijke naam Tyra en heeft ze een bestseller geschreven.

John Goodman

John speelt in de film de vader van Violet en is een echte acteerveteraan. Een van zijn bekendste rollen was die van Dan in de komedieserie Roseanne. Daarnaast speelde hij in films als The Hangover III, The Artist en Argo

Izabella Miko

Izabella speelde in de videoclip van de megahit Mr. Brightside van The Killers. Ook speelde ze in Save The Last Dance 2 en Step Up: All In. 

LeAnn Rimes

LeAnn zong het nummer Can't Fight The Moonlight al op haar vijftiende. Sindsdien heeft ze vijftien albums gemaakt en had ze hitjes met onder andere de nummers How Do I Live en Life Goes On.

Bridget Moynahan

Bridget herken je misschien als Natascha uit Sex and the City. Ze speelde daar de vrouw van Big (je weet wel, die ene die van de trap valt) in zeven afleveringen.

Maria Bello

Maria heeft sinds Coyote Ugly een succesvolle carrière opgebouwd. Zo speelde ze in de films A History of Violence, The Jane Austen Book Club en in de Amerikaanse remake van de crimeserie Prime Suspect.

Tags: