5 redenen om Criminal Minds te kijken!
|

5 redenen om Criminal Minds te kijken!

Vanaf 20 juli verhuist Criminal Minds naar Net5. Wij geven je vijf reden waarom het zo leuk is om deze serie zeker te gaan kijken!

1. Denken als een crimineel

De verhalen in Criminal Minds bekijk je vanuit verschillende oogpunten. Zowel vanuit het BAU team (Behavioral Analysis Unit) als het oogpunt van de criminelen. 

2. Gebaseerd op echte misdaden

De manier waarop deze misdaadseries geschreven is, is heel geloofwaardig. De meeste afleveringen zijn gebaseerd op echte misdrijven, zo komen criminelen als Jack the Ripper er Zodiac Killer aan bod.

3. Je gaat van Dr. Spencer Reid houden

Er zijn miljoenen redenen waarom je van hem gaat houden. Hier zijn er een paar: Hij is slim (hij heeft een IQ van 187!), hij is grappig hij en geeft om iedereen om zich heen. Daarnaast is hij ook nog eens super aandoenlijk EN een leuke verschijning om naar te kijken.

4. Je leert iets van de serie

Je kunt je algemene kennis bijspijkeren door naar Criminal Minds te kijken. Dr. Spencer Reid floept er elke aflevering een paar leuke weetjes uit. Daar zullen vast en zeker weetjes tussen zitten die je nog niet wist. 

5. De cast is één grote familie

Ondanks alle verschillende karakters kunnen de acteurs en actrices het goed met elkaar vinden. In beeld, maar ook buiten beeld. Hoe leuk is dat! Ze zijn er altijd voor elkaar. Vooral Matthew Gray Gubler (speelt Dr. Spencer Reid) en A.J. Cook (speelt JJ) brengen veel tijd met elkaar door buiten de set.