5 redenen waarom je New Amsterdam absoluut niet mag missen
|

5 redenen waarom je New Amsterdam absoluut niet mag missen

Jouw nieuwe doktersverslaving zie je binnenkort bij Net5! We hebben het natuurlijk over New Amsterdam! Mocht je nog niet zeker weten of je de serie gaat kijken, dan weten wij wel een aantal redenen om je te overtuigen!

Het verhaal

Het op waarheid gebaseerde verhaal gaat over dokter Max Goodwin die zijn carrière begint in New Amsterdam door iedereen op de afdeling cardiochirurgie te ontslaan vanwege de statistieken. Goodwin stelt het belang van de patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Hij vraagt zijn collega's wat ze nodig hebben om hun vak beter uit te kunnen oefenen en patiënten nog beter te behandelen. Hij belooft hen hier zo goed mogelijk bij te helpen, dit tot groot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen het ziekenhuis.

Dr. Max Goodwin

De 34-jarige Ryan Eggold speelt het hoofdpersonage van de serie, Dr. Max Goodwin. Het is geen straf om naar hem te kijken. Google hem maar even... Do we need to say more?

Een mooie missie

De knappe dokter Max Goodwin gaat het gevecht aan met de dokteren in zijn ziekenhuis. Ze moeten inzien dat de patiënten op de eerste plek komen te staan en niet het belang om winst te maken. Een mooie missie, maar deze missie is nog mooier omdat Dr. Max Goodwin zelf een kankerpatiënt is. Hij red levens ten koste van alles en biedt zijn patiënten de best mogelijke zorg. Een man met een hart van goud!

Grey's Anatomy

New Amsterdam maakt je dinsdagavond compleet samen met de belevenissen van Dr. Meredith Grey en het reilen en zeilen in het Grey Sloan Memorial Hospital.

Ryan Eggold

Hadden we het al over Ryan Eggold gehad? ;-)

New Amsterdam is vanaf dinsdag 15 januari te zien bij Net5!

Tags: