De meeste memorabele momenten uit 15 seizoenen Grey's Anatomy

De meeste memorabele momenten uit 15 seizoenen Grey's Anatomy

/

Verdriet, liefde, afwijzing en vooral heel veel mooie en leuke momenten zijn er al aan ons voorbij gegaan in de afgelopen seizoen van Grey's Anatomy. Van zwangerschappen tot sterfgevallen. Alles is voorbij gekomen. Dit zijn de meest memorabele momenten waar je stiekem weer een traantje bij wegpinkt.

Cristina wordt achtergelaten

Wekenlang heeft ze de bruiloft voorbereid. Wanneer de grote dag is aangebroken besluit Burke dat Cristina niet zichzelf is bij hem en dat hij haar moet loslaten. Een beetje lullig wel om dit bij het altaar te doen, maar gelukkig is Meredith daar om "her person" op te vangen.

Izzie verliest Denny

Izzie deed alles voor Denny en werkte zich vaak flink in de nesten voor hem. Het leek nu eindelijk de goede kant op te gaan. Op het moment dat Izzie haar galajurk aan Denny wilt laten zien, blijkt echter dat hij is overleden. 

Derek wordt neergeschoten

Een man van een overleden patiënt kan het niet accepteren dat zijn geliefde overleden is en houdt de artsen in het Seattle Grace er verantwoordelijk voor. Hij heeft het vooral gemunt op Derek. Voor het oog van zijn grote liefde Meredith wordt Derek neergeschoten door de man. 

Cristina verlaat Meredith

Nee, nee, nee dit kan niet waar zijn! Meredith en Cristina worden van elkaar gescheiden. Cristina verlaat het Seattle Grace voor een baan in Zwitserland. Ze neemt afhscheid van Meredith zoals alleen een "person" kan doen: "He (Derek) is not the sun. You are."

Derek gaat dood

Hoe konden de makers van de serie dit nu doen? Derek dood laten gaan?  Wat hadden we dit toch graag anders gezien...

Tags: