De vertrouwde dinsdagavond van Net5 is terug!

De vertrouwde dinsdagavond van Net5 is terug!

/

De dinsdagavond wordt weer als vanouds bij Net5 met jouw favoriete series. Vanaf 8 januari zijn er gloednieuwe afleveringen van de hitserie Grey’s Anatomy en vanaf 15 januari is de introductie van de nieuwe Amerikaanse ziekenhuisserie New Amsterdam. Hierin volgen we dokter Max Goodwin. Hij is de nieuwe medisch directeur van New Amsterdam, een van de oudste openbare ziekenhuizen van de Verenigde Staten. Goodwin heeft als doel om het verwaarloosde ziekenhuis in New York rigoureus te hervormen door de bureaucratie te doorbreken en zo de allerbeste zorg aan zijn patiënten te bieden.

Grey’s Anatomy
Net5 is dé zender van Grey’s Anatomy in Nederland. In het nieuwe jaar gaan we verder met seizoen 15. We trappen op 8 januari af met een twee uur durende première waarin de dokters van het Gray Sloan Memorial ziekenhuis strijden om een nieuwe functie. Meredith is afgeleid en worstelt om gefocust te blijven en Amelia en Owen onderzoeken hun relatie.

New Amsterdam
Deze Amerikaanse ziekenhuisserie ging in oktober 2018 van start bij NBC. De van oorsprong negendelige reeks werd wegens succes al snel opgeschroefd naar twintig afleveringen. Het op waarheid gebaseerde verhaal gaat over dokter Max Goodwin die zijn carrière begint in New Amsterdam door iedereen op de afdeling cardiochirurgie te ontslaan vanwege de statistieken. Goodwin stelt het belang van de patiënten boven de winst van het ziekenhuis. Hij vraagt zijn collega's wat ze nodig hebben om hun vak beter uit te kunnen oefenen en patiënten nog beter te behandelen. Hij belooft hen hier zo goed mogelijk bij te helpen, dit tot groot ongenoegen van een aantal invloedrijke personen binnen het ziekenhuis.

Exclusieve première
Voor de echte fans wordt op zondag 6 januari een exclusieve voorpremière getoond van de nieuwe dinsdagavond van Net5. Op een sfeervolle locatie in Amsterdam zie je de eerste afleveringen van Grey’s Anatomy en New Amsterdam onder het genot van een hapje en drankje. We geven 50X2 kaarten weg voor jou en een vriend(in). Wil je hiervoor in aanmerking komen? Houd dan de social mediakanalen van Net5 goed in de gaten!

Grey’s Anatomy: vanaf dinsdag 8 januari om 20.30 uur
New Amsterdam: vanaf dinsdag 15 januari om 21.30 uur