Frank en Rogier presenteren Mijn kerst is de beste.
|

Frank en Rogier presenteren Mijn kerst is de beste.

Kerst valt dit jaar lekker vroeg bij Net5! Vanaf 10 december viert de zender elke werkdag om 18.30 uur feest in Mijn kerst is de beste. Vier kerstgekke duo's gaan de strijd met elkaar aan: wie organiseert het beste kerstfeest? Ze komen bij elkaar over de vloer en beoordelen elkaars kerstfeest. De duo’s geven punten voor de kerstversiering in en om het huis, het kerstdiner en de kersttraditie: wordt het sjoelen, kerst-karaoke of toch met z’n allen de levende kerststal uitbeelden? Op vrijdag is de weekfinale. Wie heeft het beste kerstgevoel en de beste kerstgedachte neer weten te zetten en gaat er met de winst vandoor? Frank en Rogier, bekend van Paleis voor een Prikkie, nemen de presentatie voor hun rekening.

Voor de deelnemende duo’s geldt dat Kerst niet vroeg genoeg kan beginnen. De zomer is nog niet afgelopen of de eerste kerstversiering wordt al van zolder gehaald. En zodra kerst voorbij is wordt er weer nagedacht over het feest van volgend jaar. Daarom halen de duo’s letterlijk alles uit de kast om hún kerstfeest het beste te laten zijn. Van tienduizenden lichtjes in de tuin met bewegende kerstmannen en rendieren op het dak tot meerdere extravagante kerstbomen in huis en versiering tot op de wc. Maar ook het eten speelt natuurlijk een belangrijke rol. Wordt het gezellig gourmetten of toch een sterrendiner? Alles kan want ‘mijn Kerst is natuurlijk de beste!’.

In de eerste week nemen Tonny & Jan uit Udenhout, Miranda & Pascale uit Heiloo, Hermien & Edgar uit Vlissingen en Wendy & Stefanie uit Brunssum het tegen elkaar op. In de tweede week zijn dat Rob & Peter uit Dongen, Merel & Anjo uit Zwolle, Bo & Loïs uit Amsterdam en Monique & Dennis uit Hengelo.

 

Tags: