GEMIST: 10 jaar Grenzeloos Verliefd | Aflevering 2

GEMIST: 10 jaar Grenzeloos Verliefd | Aflevering 2

/

Heb jij aflevering 2 van het nieuwe seizoen 10 jaar Grenzeloos Verliefd gemist? Kijk de aflevering hier terug!

In deze aflevering zie je hoe het nu gaat met Stefanie en Guillermo, maar ook hoe het nu gaat met Daisy en Lester.

Stefanie en Guillermo

Stefanie vertrok voor de liefde naar Chili. Samen met haar grote liefde Guillermo heeft zij rondgereisd en uiteindelijk hebben ze zich gesetteld in Chili. Guillermo ging op zijn knieën, niet lang na hun bruiloft werd zoontje Guillermo geboren. In de familie van Guillermo is het traditie om alle eerste zonen Guillermo te noemen, Stefanie wilde hier wel in mee gaan. 

Tweede kindje

Stefanie en Guillermo wonen ondertussen in Mexico voor Guillermo z'n werk. Stefanie is gestopt met werken om fulltime moeder te zijn, maar ze zit zeker niet stil. Ze organiseert play dates met andere moeders en ze geeft Engelse les aan een collega van Guillermo. Uiteindelijk wilt ze wel weer gaan werken, maar voor nu geniet ze van de tijd met haar zoontje.

Daisy en Lester

Daisy vertrok negen jaar geleden voor de liefde naar Nicaragua. Het was moeilijk rondkomen en ze merkte al snel dat er veel verschillen waren tussen haar en Lester, toch gaf ze niet zomaar op. Na vier jaar in Nicaragua gewoond te hebben heeft Daisy toch het besluit genomen om terug te gaan naar Nederland. Hiermee was ook haar relatie met Lester gelijk beëindigd. Een lastige keuze, maar uiteindelijk wel de beste.

Costa Rica

Na twee jaar in Nederland te hebben gewoond begint het toch weer te kriebelen bij Daisy en vertrekt zij naar Costa Rica. Ze krijgt een baan aangeboden als voedingsadviseur en geniet van haar nieuwe leven. Ook hier vindt ze liefde, maar helaas duurt dit niet lang. Als ook haar werk stopt besluit ze weer terug naar Nederland te gaan.

Sportinstructrice

Daisy is druk bezig om als sportinstructrice aan het werk te kunnen. Ze volgt veel cursussen en hoopt zo snel mogelijk als instructrice aan de slag te kunnen.

Kijk de hele aflevering hier terug!

Grenzeloos Verliefd is iedere dinsdagavond om 21.40 uur te zien bij Net5!

 

Tags: