GEMIST | Aflevering 10 van Mijn kerst is de beste
|

GEMIST | Aflevering 10 van Mijn kerst is de beste

In “Mijn Kerst is de beste” gaan vier kerstfanatieke duo’s de strijd met elkaar aan: Wie organiseert het beste kerstfeest? Heb jij de zevende aflevering gemist? Kijk hem hier terug!

Finale

Tijdens de finale wordt eindelijk duidelijk wiens kerst de beste is. Voordat de uitslag bekend wordt moeten alle duo's elkaar nog een laatste cijfer geven voor het kerstgevoel. Voor sommige een groot compliment, maar voor anderen is dit even slikken.

Onvoldoendes

In de voorgaande afleveringen zijn enkele onvoldoendes gevallen, in de finale is dit een heel ander verhaal. De duo's worden steeds strenger voor elkaar, ze willen natuurlijk allemaal winnen. Het cijfer voor Bo en Loïs slaat alles, zij hadden dit echt niet aan zien komen.

Terugkijken

Kijk de aflevering van Mijn kerst is de beste hier terug.

Mijn kerst is de beste is iedere werkdag om 18.30 uur te zien bij Net5!