GEMIST | Aflevering 6 van Mijn kerst is de beste

GEMIST | Aflevering 6 van Mijn kerst is de beste

/

In “Mijn Kerst is de beste” gaan vier kerstfanatieke duo’s de strijd met elkaar aan: Wie organiseert het beste kerstfeest? Heb jij de zesde aflevering gemist? Kijk hem hier terug!

Welkomshapje

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. De duo's van vorige week maken deze week plaats voor vier nieuwe duo's. Rob en Peter uit Dongen trappen af. Dat doen ze niet zomaar. Ze verwelkomen de gasten met een heerlijk drankje en serveren daarbij oesters. Niet iedereen is zo blij met deze lekkernij...

Bomvol

Rob en Peter houden van veel. Ze hebben zich dan ook zeker niet ingehouden bij de kerstversiering.

Terugkijken

Kijk de aflevering van Mijn kerst is de beste hier terug.

Mijn kerst is de beste is iedere werkdag om 18.30 uur te zien bij Net5!