GEMIST | Aflevering 9 van Mijn kerst is de beste
|

GEMIST | Aflevering 9 van Mijn kerst is de beste

In “Mijn Kerst is de beste” gaan vier kerstfanatieke duo’s de strijd met elkaar aan: Wie organiseert het beste kerstfeest? Heb jij de zevende aflevering gemist? Kijk hem hier terug!

40.000 kerstlampjes

Het is dit keer de beurt aan Monique en Dennis uit Hengelo. Bij aankomst worden de duo's gelijk verblind door de 40.000 kerstlampjes die Dennis in en rondom het huis heeft gehangen. Rob en Peter vinden het wel gaaf, maar Bo en Loïs hebben hier een andere mening over... 

Kersttraditie

Monique en Dennis zijn verkleed als kerstman en kerstvrouw, de ultieme outfit voor Mijn Kerst Is de Beste. Als kersttraditie maken ze polaroid foto's met hun kinderen en de buurtbewoners. Dit jaar zijn de andere duo's de gelukkige die op de foto mogen met de kerstman en kerstvrouw. 

Terugkijken

Kijk de aflevering van Mijn kerst is de beste hier terug.

Mijn kerst is de beste is iedere werkdag om 18.30 uur te zien bij Net5!