Hierom moet je naar Iris en de 12 dates kijken!

Hierom moet je naar Iris en de 12 dates kijken!

/

Aanstaande dinsdag start de zoektocht van Iris Hond naar ware liefde. De komende weken gaat Iris op date met twaalf verschillende mannen. Zal zij de man van haar dromen ontmoeten?

Je leert de bloedmooie Iris Hond kennen in haar zoektocht naar ware liefde

Iris Hond lijkt alles te hebben: ze rondde het conservatorium summa cum laude af, heeft internationaal succes, Diana Ross koos haar zelf uit om in 2009 haar Symphonica in Rosso concerten te openen, en ze is ook nog eens een knappe verschijning. Maar aan één ding ontbreekt het haar: de ware liefde. Wil je Iris beter leren kennen? In het LINDA.tv-programma 25 favorieten werd Iris onder andere gevraagd naar haar ideale date. Bekijk hier de 25 favorieten van Iris Hond

Je ontvangt tips in de liefde

Had ik wel de juiste kleding aan? Had ik dat wel moeten zeggen? Stel ik niet te hoge eisen? Dit zijn allemaal vragen die iedereen zich misschien wel eens heeft afgevraagd na een date. Het antwoord erop zul je niet direct weten, tenzij je de date achteraf met iemand evalueert. In het programma Iris en de 12 dates gaat Iris op date met twaalf mannen. Al deze dates evalueert Iris met psycholoog Lennart Klipp. Hij kijkt bij elke date op afstand mee, analyseert de ontmoetingen en gidst Iris naar persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken laten zien tegen welke obstakels ze aanloopt bij het daten. Met nieuwe inzichten gaat Iris vervolgens naar de volgende date. Inzichten die ongetwijfeld voor veel mensen herkenbaar zijn en nuttige tips opleveren over liefde en relaties in het algemeen.

Je maakt kennis met twaalf verschillende mannen

Twaalf verschillende dates, betekent ook twaalf verschillende mannen. Welke mannen maken indruk en welke weten Iris te verleiden? Bekijk hier alvast een eerste exclusieve preview van een van de dates van Iris! 

Iris en de 12 dates is iedere dinsdag vanaf 20.30 uur te zien bij Net5!