NIEUW bij Net5! Take Two met Rachel Bilson
|

NIEUW bij Net5! Take Two met Rachel Bilson

Vanaf zaterdag 25 augustus start Net5 met de nieuwe detectiveserie Take Two. Hierin probeert voormalig televisiester Sam Swift (Rachel Bilson) haar leven weer op de rit te krijgen nadat zij zestig dagen in een afkickkliniek heeft gezeten. Een rol als privédetective in een toekomstige film kan haar helpen aan een comeback. Ze schakelt hiervoor de hulp in van privédetective Eddie Valetik (Eddie Cibrian), die in eerste instantie alles behalve blij is met Sam.

In de nieuwe detectiveserie Take Two speelt Sam Swift een voormalig actrice van een succesvolle politieserie. Het lijkt haar voor de wind te gaan maar hier komt echter al snel een einde aan wanneer de serie wordt gecanceld. Als Sam dan ook nog eens gedumpt wordt op de rode loper door haar verloofde, slaat de wanhoop toe. Na het publiekelijk ten onder gaan van de carrière van Sam komt ze in een afkickkliniek terecht.

Na haar herstel besluit Sam om niet bij de pakken neer te zitten en begint daarom met het opbouwen van haar carrière. Het levert haar een ontmoeting op met privédetective Eddie Valetik. De twee gaan samenwerken en blijken een onwaarschijnlijk goed duo in het oplossen van criminele zaken. Door haar ervaringen als fictieve politieagente in de serie waar zij in speelde, bewijst ze dat ze verrassend waardevol is.

Take Two is geproduceerd door de makers van Castle. Hoofdrolspeelster Rachel Bilson behoorde jarenlang tot de vaste cast van de populaire hitserie The O.C. en haar meest recente hoofdrol was die van Zoe Hart in Dokter Hart.

Take Two: Net5, vanaf zaterdag 25 augustus de première met drie afleveringen, daarna wekelijks dubbele afleveringen om 20.00 uur


Tags: