Volgende week een hele nieuwe avond bij Net5!

Volgende week een hele nieuwe avond bij Net5!

/

Woensdag is het zover, een hele nieuwe tv-avond bij Net5! Maar liefst twee nieuwe programma's beginnen op 16 oktober: Ladies Night en Misdaad Advocaten.

Ladies Night

In de nieuwe talkshow Ladies Night bespreekt Merel Westrik elke woensdagavond met een aantal bekende stoere vrouwen wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven. Merel heeft een aantal vaste vriendinnen die regelmatig aanschuiven. Linda de Mol (55, tv-presentator, creatief directeur Net5 & LINDA.), Olcay Gulsen (39, tv-presentator, ondernemer), Fidan Ekiz (42, journalist en presentatator), Roxane van Iperen (43, schrijver en jurist), Tjitske Reidinga (47,  actrice) en Antoinnette Scheulderman (44, journalist, schrijver), maar ook Roxeanne Hazes (26, zangeres), Natacha Harlequin (46, strafrechtadvocaat) en Annemarie van Gaal (56, investeerder en ondernemer) zijn de vriendinnen van de show. 

In Ladies Night zie je eerlijke, persoonlijke gesprekken en komen actuele gasten aan het woord. Te zien vanaf woensdag 16 oktober, iedere week om 21.30 uur bij Net5 powered by LINDA.

Misdaad Advocaten

Hoe sta je verkrachters, moordenaars en zedendelinquenten bij, terwijl je weet dat iemand het gedaan heeft? Het is een vraag die de zes vrouwelijke strafrechtadvocaten bijna dagelijks krijgen. Net5 powered by LINDA volgt Sammy (31), Feride (31), Amanda (34), Clarice (41), Maartje (40) en Thirza (31) zes weken lang tijdens hun werk en thuis. 

Het gaat over het hoe én waarom ze de mens achter een gruwelijk misdrijf verdedigen. Worstelen ze af en toe met hun geweten? Heeft het moederschap impact op het werk dat ze doen? En hoe ziet hun privéleven eruit als je 24/7 bereikbaar moet zijn voor je cliënten? Nog niet eerder was er een tv-programma dat de intrigerende wereld van strafpleiters van zo dichtbij kon vastleggen.

Gruwelijke moorden, omvangrijke mensenhandelzaken, complexe drugshandeltransporten en gesprekken met pedofielen en verkrachters zijn voor deze advocaten aan de orde van de dag. Daarbij gaan de gedreven advocaten door tot het beste resultaat: vrijspraak of vrijlating. Wat voor cliënten hebben ze? Hoe gaat het eraan toe wanneer ze een gevangenis bezoeken? In hoeverre speelt het feit dat ze vrouw zijn een rol? Misdaad Advocaten is te zien vanaf woensdag 16 oktober, om 20.30 bij Net5 powered by LINDA.