De Bachelor

Net5 serveert je De Bachelor! In de datingshow De Bachelor gaat een begeerlijke, avontuurlijke en succesvolle vrijgezel op zoek naar de vrouw van zijn dromen. Maar uiteindelijk past er maar één het best bij De Bachelor. Is de zoektocht gelukt?

Robbert

Robbert

Onze Bachelor is de 32-jarige selfmade man Robbert. Hij is hoffelijk, geïnteresseerd en laat iedereen zich op z'n gemak voelen. Wie met Robbert op date gaat hoeft zich geen zorgen te maken dat het saai zal zijn. Hij is een echte gentlemen en altijd in voor een goed inhoudelijk gesprek. Daarnaast zit hij vol humor en is hij zeer charmant.

Robbert is opgegroeid in Heiloo en verhuisde op 23-jarige leeftijd naar Amsterdam. Als Global IT Process Manager bij Heineken reist hij de hele wereld over. 

 

Ideale vrouw

Zijn ideale vrouw is intelligent, heeft een eigen leven, een passie en moet hem kunnen uitdagen,anders haakt hij af. Gelijkwaardigheid, vertrouwen, veiligheid en elkaar vrijlaten zijn kernwaarden die hij in een relatie zoekt. “Een vrouw moet helemaal zichzelf kunnen zijn.”

Romantiek zit voor Robbert in het delen van momenten en er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn. En wanneer je champagne, kaarslicht en een arm om je heen bij zonsondergang wil, dan is Robbert de ware!

 

Vrije tijd

In zijn vrije tijd is Robbert veel te vinden in zijn bootje op de Amsterdamse grachten of op zijn racefiets, waarmee hij lange afstanden aflegt. Hij traint ook voor diverse fietstours door heel Nederland.

Wanneer hij niet op de fiets zit, dan zit hij wel in het vliegtuig op weg naar een mooie reisbestemming om daar te relaxen en cultuur te snuiven. Zo ging hij onlangs naar Tel Aviv op vakantie, en naar Berlijn voor een van zijn hobby’s: pokeren