De Wereld Rond in 6 stappen

De wereld rond in 6 stappen

/

Volgens de theorie van ‘six degrees of separation’ is iedereen op de wereld met elkaar verbonden in maximaal zes stappen. Via zes connecties, vrienden van vrienden, ben je gelinkt aan beroemdheden als Doutzen Kroes of Obama. In het nieuwe Net5-programma De wereld rond in 6 stappen gaat elke week een ander bekend duo de uitdaging aan om te kijken of er een connectie is tussen een willekeurig persoon ergens op een afgelegen plek op aarde en een vooraf gekozen internationale bekendheid. En dit alles binnen een week tijd. De eerste vijf duo’s zijn bekend en bestaan uit Ryanne van Dorst (Elle Bandita) en Zarayda Groenhart, Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber, Arjen Lubach en Tex de Wit, Bridget Maasland en Patty Brard en Tatum Dagelet en Jennifer de Jong. Vanaf zondag 1 mei om 20.30 uur gaan zij de uitdaging aan bij Net5.

Pamela Anderson en Sharon Osbourne
In De wereld rond in 6 stappen worden elke aflevering twee bekende Nederlanders gedropt op een afgelegen plek ergens op onze planeet. Hier krijgen ze een videoboodschap te zien van een internationale bekendheid die hen uitdaagt om hem of haar op te sporen via slechts zes personen, onder enorme tijdsdruk. Elk duo reist door verschillende tijdszones en met verschillende vormen van transport om hun avontuurlijke missie te laten slagen binnen een week.

Zo moeten rockchick Ryanne van Dorst en presentatrice Zarayda Groenhart van een verlaten rijstveld in Thailand bij de beroemde Sharon Osbourne in Beverly Hills uit zien te komen. En acteurs Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber krijgen de opdracht om vanaf de woeste savanne in Kenia op zoek te gaan naar ex-Baywatch actrice en sekssymbool Pamela Anderson in Los Angeles. Zal het ze lukken om de theorie te bewijzen?

Tags: