Grenzeloos Verliefd: baby in het buitenland
UPDATE: Suzan en Zenon

UPDATE: Suzan en Zenon

/

Lees hier hoe het nu met Marceline en Zach gaat.

Rebecca wordt op 8 december alweer 1 jaar. Het is een heel mooi en gezegend jaar geweest voor ons. Rebecca doet het heel erg goed en groeit als kool. Wat gaat het toch altijd snel dat eerste jaar! De oudere broers en zussen vinden het allemaal leuk om met Rebecca te spelen en doordat ze veel oudere broers en zussen heeft, komt ze geen aandacht tekort.

Verder is ons leventje zoals altijd lekker druk. Devin en Brechje krijgen nog steeds thuisonderwijs en Elias blijft vanaf januari (nieuw schooljaar hier) ook thuis, omdat hij dan in groep 3 zit.

Het werk gaat altijd door en er is altijd wel iemand om te helpen. We hebben op dit moment 5 ondervoede kindjes in ons ondervoedingsproject. Twee wonen er bij ons met hun moeders en drie kinderen komen overdag en gaan in de avond weer naar huis. Met Miriam en Ibrahim gaat het goed! Miriam is ontslagen uit ons project en de oma heeft de zorg weer helemaal overgenomen. Ibrahim komt nog steeds dagelijks naar ons toe. Het gaat een heel stuk beter met hem en hij is al lekker veel aangekomen.

We werken hard om te zorgen dat Home Sweet Home mensen en kinderen in nood blijft helpen. Helaas gaat het financieel wat moeilijker met ons project. Onze oudere Home Sweet Home kinderen worden steeds ouder en dat vraagt veel aan schoolkosten. Dit hangt boven ons hoofd en geeft veel zorgen. We blijven ons best doen en hopen dat het financieel beter zal gaan, zodat we ons op de belangrijkere dingen kunnen richten. Ons werk in Oeganda!

Als ons project u geraakt heeft, kunt u een kijkje nemen op : www.homesweethomeuganda.nl en op Facebook of Instagram. Daar kunt u ook zien hoe het nu met de kinderen gaat.

LET OP! Wegens enorme belangstelling kan de site soms niet bereikbaar zijn.

Tags: