Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
NIEUWE UPDATE van Anne en Andrew

NIEUWE UPDATE van Anne en Andrew

/

Lees hier hoe het nu met Anne en Andrew gaat!

In oktober 2018 zagen we hoe zagen we hoe Anne (29) voor haar liefde Andrew naar Ierland vertrok. Er zijn in de tussentijd heel wat dingen gebeurd. Lees hier de update van Anne.


Goed nieuws!!! We hebben eindelijk ons eigen huisje. Het is in Lucan en nadat ons bod half januari was geaccepteerd, duurde het nog tot de eerste vrijdag van mei voor we naar binnen konden. Het hele koop proces loopt erg anders dan in NL, veel gedoe met advocaten, banken en handtekeningen en dan nog een keer. Tot het moment dat we de sleutel in handen hadden kon de verkoper nog af zien van de koop, dat bracht voor ons beiden wat extra stress mee. Alles is gelukkig goed gegaan en begin mei stonden we binnen.

We zijn al een aantal weekenden aan het klussen geweest en hebben alle buitenmuren gestript, de plafonds eruit gehaald, de tegels naar buiten gedragen en alles in de container geladen. Al het werk doen we zelf en ik leer enorm van Andrew en zijn verleden in de bouw. Terwijl ik zo bezig ben denk ik wel: wie heeft er een sportschool nodig als je ook een huis onderhanden kunt nemen? Het gaat nog wel even duren voor alles weer een beetje leefbaar is. We hopen er over zes maanden in te kunnen. Weer een stapje om ons leven samen verder op te bouwen.

Groetjes van Anne en Andrew uit Lucan, Co. Dublin.