Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Anne en Andrew

UPDATE: Anne en Andrew

/

Lees hier hoe het nu met Anne en Andrew gaat!

Daar gaan we dan, onze update sinds de opnames: 

Vorige week heb ik mijn eerste verjaardag gevierd in Ierland. Op die dag miste ik mijn eigen vrienden meer dan ik had verwacht. De afstand was echt voelbaar. Normaal maak ik altijd een feestje van mijn verjaardag. Samen met vrienden luid ik mijn nieuwe levensjaar in met een drankje. Dit jaar was ik alleen… Andrew had geregeld dat we samen met zijn beste vriend en zijn verloofde tapas gingen eten. Een ontzettend lieve verrassing. Omdat 30 jaar hier normaal een groot feest is, hebben we de stad onveilig gemaakt en eindigden we al dansend in Whelans. Dat is nog niet alles, als cadeau heeft Andrew geregeld dat we samen van John Foggerty live in concert gaan genieten. Wat mij betreft een geslaagde eerste verjaardag! 

2018

Permanent contract

Het gaat heel goed op het werk. Vandaag heb ik geheel als verrassing mijn permanente contract gekregen. Dit is drie maanden eerder dan verwacht. Ik ben blij dat ze tevreden over mijn werk zijn en dat ik mag blijven. Weer een zorg minder. Daarnaast is het bedrijf verhuisd en hebben we een prachtig nieuw kantoor met alle luxes die we kunnen wensen.  De reistijd is iets toegenomen, maar het comfort zeker niet omlaag. Ik stap 's ochtends op de tram naast Andrew zijn werk en stap uit voor de deur van mijn werk. 's Middags kijken we of we ongeveer tegelijk klaar zijn zodat we samen terug kunnen reizen.

Twee vliegen in één klap

Verder heb ik mij samen met twee collega's ingeschreven bij een lokale sportschool. Het is prettig om elkaar verantwoordelijk te houden en lekker even te kunnen kletsen. Zo'n activiteit geeft toch weer een andere dynamiek aan het contact dat je met elkaar hebt. Het is leuk om er een sociale activiteit bij te hebben en als ik daarbij fit blijf zijn dat twee vliegen in één klap.

We gaan nu de wintertijd in met korte dagen, veel wind en regen, regen, regen. Tot dus ver lijkt het allemaal mee te vallen met de regen, maar ik weet zeker dat de buien nog wel komen.

Trots op Ierland

De aankomende maanden staan er meerdere bezoeken van vriendinnen op de planning. Mijn vader en zijn vrouw zijn inmiddels al langs geweest. Het is heerlijk om mijn nieuwe leventje hier te kunnen delen met anderen. Wanneer we door de stad lopen ben ik telkens weer trots dat ik deze stad en dit land mijn thuis mag noemen.

2018

Awesome

Voor degene die niet langs komen ben ik wat meer gaan instagrammen in de afgelopen maanden. Elke dag probeer ik nu een foto te plaatsen van iets wat de dag ‘awesome’ maakt. Het is een makkelijke manier om een beetje contact te houden.

2018

Beste keuze

Ik ben heel blij dat ik hier mag zijn. Zoals ik laatst tegen mijn tante zei: "Het emigreren en samen zijn met Andrew is de beste keuze die ik had kunnen maken". 

P.S.

Zelda heeft inmiddels vrienden gemaakt met een buurt kat en lijkt al te gaan miauwen met een licht accent.

2018

Tags: