Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Guido en Diana

UPDATE: Guido en Diana

/

Lees hier hoe het nu met Guido en Diana gaat!

So far…

Het leven in Amerika met elkaar is hartstikke goed. We hebben erg veel lol samen en het voelt goed om hier een toekomst op te bouwen. In december moet ik alweer terug naar Nederland... Ik ben nu al aan het regelen om hier voor langere tijd te verblijven (3 jaar).

Familie

Niet alleen Diana, maar ook de rest van de vrienden en familie begint te wennen aan mijn verblijf. Waar ik eerst nog als “gringo (buitenlander)” werd gezien ben ik steeds verder geïntegreerd en word ik ondertussen “el hombre (Ik vertaal het zelf als het mannetje ;-))” gezien. Het leven kabbelt hier lekker voort en dat is goed voor dit jaar. Een punt wat ik volgend jaar verder op wil pakken is de Spaanse taal. Ik merk dat het leven toch makkelijker is als je wat Spaans spreekt. Ik wil wanneer ik terug ben in NL graag een cursus Spaans oppakken om binnen de Elizabeth gemeenschap wat makkelijker te communiceren.

Toekomst

Wanneer ik mijn visum voor 3 jaar krijg willen Diana en ik een eigen huis kopen. We zijn al af en toe aan het kijken waar we willen wonen. Het probleem is alleen dat het dicht bij een treinstation moet zijn welke direct richting Manhatten gaat. Dat is immers waar Diana werkt. Deze huizen zijn vrij prijzig maar daar vinden we vast een oplossing voor.

Emigreren

Of Amerika altijd ons land blijft valt te betwijfelen. Diana werkt veel en hard. De gemiddelde Amerikaan heeft 2 weken vakantie, wat natuurlijk erg weinig is. Voorlopig zullen we hier nog wel blijven maar we willen uiteindelijk wellicht wel richting Europa vertrekken.

Hasta Luego, see you next time, tot ziens!

Guido & Diana

 

 

Tags: