Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Jacqueline en Brad

UPDATE: Jacqueline en Brad

/

Lees hier hoe het nu met Jacqueline en Brad gaat!

26 september 2018

Het getrouwde leven in Zuid Afrika is super! We zijn druk in het huis aan het klussen. We sporten bijna iedere dag en de honden groeien als kool.

2018

Echter, na vier maanden werken op Tala Private Game Reserve hebben we, vanwege een aantal redenen, besloten om daar te stoppen met werken. 27 Augustus ben ik teruggevlogen naar Nederland... Niet om voor altijd te blijven natuurlijk. Zeker niet! Via-via heb ik voor een maand een baan gekregen als fysiotherapeut in een ziekenhuis in Nederland. Goed moment om weer even wat uren als fysio te draaien, nieuwe dingen te leren en mijn vrienden en familie weer te zien. Oh en om euro's te verdienen. 

1 Oktober vertrek ik weer richting huis (Zuid Afrika dus, hè). Waar ik, zoals ik al zei, echt heel erg gelukkig ben! Het is ongelofelijk fijn dat Brad en ik nu bij elkaar kunnen zijn zonder het vooruitzicht dat we elkaar weer maanden niet zullen zien. Ik ben nu ongeveer vier weken in Nederland, maar ik kan niet wachten om weer terug te gaan. Ready voor het volgende avontuur. Want wat gaan we doen nu we niet meer voor Tala werken?

Toekomstplannen

Als ik plan A, B, C, D, E en F hier moet uitleggen, ben ik morgen nog niet klaar, maar grofweg zijn er (op dit moment) 2 verschillende toekomstplannen. Wellicht dat ik een baan heb in Pretoria. Deze heb ik, vlak voordat ik terug naar NL ging, aangeboden gekregen. Hopelijk kan ik daar begin oktober terecht voor een gesprek en weet ik of dit doorgaat. Zo ja, dan verhuizen we naar Pretoria.

Emigreren

Zo nee, dan zouden we graag naar Australië of Nieuw Zeeland willen emigreren. Daar zou ik dan ook aan de slag kunnen als fysiotherapeut, want in Zuid Afrika is dat een oneindig ingewikkeld proces. We zijn ons nu dan ook aan het oriënteren op visa-processen en baankansen Down Under. Maar goed, begin oktober zullen we meer weten welke richting we op gaan. 

We streven ernaar om aan het eind van het jaar acties ondernomen te hebben, zodat we concrete doelen kunnen bereiken.

Never a dull moment in Africa! 

Tags: