Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Laura Jane en Marcello

UPDATE: Laura Jane en Marcello

/

Lees hier hoe het nu met Laura Jane en Marcello gaat!

3 maanden verder

Het gaat gelukkig heel goed tussen Marcello en mij. Het begint me steeds meer te bevallen in Cesena.

Aan het begin zat ik misschien niet zo goed in m’n vel omdat voor mij zekerheid en onafhankelijkheid erg belangrijke is. Voor mijn gevoel had ik dat nog niet helemaal op een rijtje. Nu zijn we 3 maanden verder en heb het gevoel dat ik nu steeds meer dingen zelf onderneem en dat voelt erg goed.

Stage

Mijn stage verloopt goed en ik heb erg leuke collega's wat het ook veel leuker maakt. Marcello is (tot nu toe) gelukkig maar één keer voor 11 dagen naar Azië geweest voor zijn werk. In die periode heb ik vooral aan mijn divie gewerkt.

Sportschool

Verder heb ik me ingeschreven bij een sportschool in de buurt. Het is echt fijn om langzamerhand m’n draai te vinden hier en sporten helpt natuurlijk ook om stoom af te blazen. Wie weet leer ik er ook nog mensen door kennen.

Rimini

Daarnaast heb ik ook een hele leuke collega die me uit had genodigd voor haar graduation party in Rimini. Ik heb een hotel geboekt in het centrum (het is low season dus heel goedkoop) en ben daar een nachtje gebleven zodat ik gezellig mee uit kon met haar vriendengroep.

Toekomstplannen

Onze plannen voor de toekomst zijn nog steeds het zelfde. Voor nu gaan we gewoon van elkaars gezelschap genieten en vooral elkaar steunen in onze ambities qua werk en studie.

Noche buena

Kerst gaan we dit jaar in Italië vieren en dat vind ik echt heel moeilijk. Ik zit nog te kijken of ik misschien toch de 24e (Noche buena voor Colombianen) thuis kan vieren. Ik wil dan de 25e weer terug naar Italië voor de kerstbrunch bij m’n schoonouders. Het blijft altijd lastig om dit soort momenten niet te kunnen delen met m’n familie, maar gelukkig hebben beide families daar begrip voor.

Huisje, boompje, beestje

Voor de rest hoop ik dat ik zo snel mogelijk m’n studie kan afronden zodat ik een betaalde baan kan zoeken. Marcello en ik willen dan ook concretere toekomstplannen maken. Huisje, boompje, beestje ha ha

Saluti da Italia ciao xoxo

 

Tags: